Bjelica dobio zeleno svetlo!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 09.12.2019.
13:07
Izvor: Beta

Da li ovo znači da ćemo gledati najbolju sezonu Nemanje Bjelice?

AP Photo/Rich Pedroncelli
AP Photo/Rich Pedroncelli

Povezane vesti

Srpski reprezentativac i košarkaš Sakramenta Nemanja Bjelica, rekao je da je njegov tim pokazao karakter u noćašnjoj pobedi nad Dalasom (110:106), kao i da je od njegovog NBA rekorda važnije to što je ekipa zabeležila važan trijumf.

"Bilo bi previše da smo ovo izgubili. Oni igraju na isti način kao San Antonio, koga je trebalo da pobedimo, ali pokazali smo da smo spremni i sada nam ostaje još jedna utakmica pre povratka kući", rekao je Bjelica.

On je sa 30 postignutih poena postavio lični rekord u NBA karijeri, ali je posle utakmice rekao da bi morao da popravi igru u odbrani.

"Da, ovo jeste jedna od mojih najboljih utakmica ovde. Osećam se dobro, trener mi veruje i dobio sam 'zeleno svetlo' da šutiram, a to i jeste moja prednost u napadu. Ipak, moram da popravim igru u odbrani, ali je sada najvažnije da smo pobedili", kazao je srpski reprezentativac.

On je dodao i da je Sakramento loše otvorio sezonu, ali da ekipu ipak čeka svetla budućnost.

"Ove sezone imamo dosta drugačiji tim, ali moramo da nastavimo da igramo i da poštujemo svakog rivala, jer je ovo liga u kojoj svako može da vas dobije i svako može da postigne koš. Ova ekipa raste, pred nama je svetla budućnost, igraćemo sve bolje", završio je Bjelica.

Košarkaši Sakramenta u narednom kolu gostuju ekipi Hjustona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke