Bivši MVP u Ohaju, hoće li Lebron konačno biti srećan?!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 20.07.2017.
18:09
Izvor: Sportske.net

Kako javljaju iz SAD, Klivlend Kavalirsi bi mogli da dobiju ogromno pojačanje ovog leta.

Beta/AP Photo/Darron Cummings
Beta/AP Photo/Darron Cummings

Povezane vesti

Kavsi su dokazali da su dominantni na Istoku, treći put zaredom su osvojili tu konferenciju, iako su samo jednom na kraju regularnog dela sezone bili na vrhu.

Ipak, kada dođe plej-of, Lebron Džejms "ubaci u drugu" i protivnici prosto nestaju pred četom iz Ohaja.

U sezoni za nama ipak nisu mogli u velikom finalu protiv Golden Stejt Voriorsa, koji su predvođeni Kevinom Durentom osvojili titulu uz samo jedna pretrpljen poraz u plej-ofu i to u finalu od Kavalirsa.

Liga se zbog surove dominacije "Ratnika" dosta promenila ovog leta, sve je jača konkurencija na Zapadu, dok je čini se na Istoku nikad slabija.

Kavalirsi će imati poštenog rivala u Boston Seltiksima, ako se kockice poklope možda i u Vošington Vizardsima i to bi manje više bilo to.

Ipak, za osvajanje lige, biće im potrebno nešto više, to su shvatili minulog juna, kada su ih Voriorsi umalo počistili.

Za sada su u redove Klivlenda stigli ruki Džedi Osman i veterani Džef Grin i Hoze Kalderon.

Prema poslednjim informacijama, Lebron i društvo bi mogli da dobiju još jedno pojačanje do kraja leta i to pravo pojačanje.

Naime, kako prenose novinari Brajan Vindhorst i Adrijan Vojnarovski, Derik Rouz je veoma zagrejan za mogućnost potpisivanja saradnje sa Kavsima.


On je imao ozbiljne razgovore sa upravom franšize iz Ohaja, oko jednogodišnjeg ugovor sa najboljim timom sa Istoka.

Čini se da bi njegovim dolaskom veliki teret spao sa Kajrija, smanjeni bi bili rizici od povreda kako Irvingu tako i Rouzu, čini se da bi se njih dvojica odlično dopunjavali.

Videćemo kako će se ovo razvijati, poznato je da je Rouz razgovarao i sa Milvoki Baksima, a nešto ranije su za njega interesovanje pokazivali i Sparsi. Tu je i opcija ostanka u Njujorku, ali čini se da se takav rasplet najmanje dopada bivšem igraču Čikago Bulsa.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
marca91
Friday, 21.07.2017
00:17

i ako dodje, opet je GSW jacinljudi godinama grade ekipu, i trude se da stl manje menjaju, uigrani sunbice cudo ako ne osvoje titulu sledece sezone.. Pokazali su kako se draftuje i kako se cekanje isplati

avatar
Bagzi
Thursday, 20.07.2017
18:56

Ovo bi bilo jako dobro za videti. Licno ne podrzavam da se 2 tima toliko izdvoje po jacini, ali Golden je prvi poceo sa sklapanjem tima prepunim zvezdama, tako da sada je normalno da to uradi jos neko. Dzejms mozda i previse kuka, ali stvarno Klivlend nista posebno ne cini vec godinama, dok je upravo Dzejms strasnim partijama im doneo neocekivanu titulu prosle sezone, tako da je opravdana zelja da bude u konkurentnom timu.

avatar
Sportakus
Thursday, 20.07.2017
19:08

Izgleda da ne pratis dugo kosarku jer koliko god ja mrzio GSW oni su sve svoje zvijezde draftovali i to ne na visokim pozicijama a i nisu oni prvi poceli sa sasavljanjem timova nego Boston pa je onda i Lebron u Majamiju tako da su oni najmanje krivi.A titulu prosle sezone su dobili i zbog Dzejsma i zbog suspenzije Grina koji je ruku na srce suspendovan samo zato sto je Lebron miljenik lige, mnogo giru stvar je uradio protiv OKC pa su ga pustili. Iskreno se nadam da ce i Lebron tj. Kavsi i GSW tj. Kari ubrzo da se raspadnu jer su mi pokvarili kosarku ali to se nazalost nece desiti.

avatar
gmarkovic
Thursday, 20.07.2017
19:45

Ti ne znas sta pises. Golden Stejt sklapao tim prepun zvezda??? Jedino je Durent dosao. Oni su masinerija. Ove sezone ce biti jos jaci. Sa zdravim Durentom imaju najjaceg napadaca u ligi, najboljeg trojkasa ( Karija) i jedne od najboljih odbrambenih igraca na svojim pozicijama ( Tompsona, Grina i Igudalu). Kada na sve to dodate nove sutere sa klupe Janga i Kaspija, oni deluju izvanredno...

avatar
Cko Dexx
Thursday, 20.07.2017
18:26

Jednostavno GSW je napravio masineriju i imaju mozda jacu klupu u odnosu na proslu sezonu.. Prva petorka: Curry, Thompson, Durent, Green, Pachulia... Druga petorka: Livingston, Nik Young, Casspi, Iguadala, McGee i jos West, McCaw, Looney i pik sa ovog drafta Bell(slican tip igraca kao Green samo jos vislji 5x5 igrac).. Mnogo su mocni!!!

avatar
Sportakus
Thursday, 20.07.2017
19:10

Mislim da ce GSW opet da lagano osvoji. Problem je sto su oni tim sastavljali polako sa pikovima i jedino je KD dosao dok je Lebron ukopao Kavse sa biranjem igraca po njegovoj volji i insistiranjem da se njegovim prijateljima daju veliki ugovori i trosi salary cap na gluposti

avatar
gmarkovic
Thursday, 20.07.2017
18:23

Idi u Sparse i vrati staru slavu. U Klivlendu ces biti prosek.