Bivši košarkaš Partizana se prvi put oglasio u crveno-belom!

Autor: Nikola Miloradović
petak 14.08.2020.
15:37
Izvor: Sportske.net

Volden je ovog leta crno-beli dres zamenio crveno-belim.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Zvezda je ovog leta angažovala veliki broj igrača, a svakako je najviše pažnje privukao dolazak Korija Voldena na Mali Kalemegdan.

Amerikanac je napustio redove Partizana kako bi pojačao najljućeg rivala "crno-belih", a sada je dao i svoj prvi intervju kao košarkaš Crvene zvezde.

Njegov intervju osvanuo je na "Youtube" kanalu Zvezde, pogledajte ga u prilogu.

- Da li ste pričali sa trenerom Obradovićem? Šta misliš o novom timu, saigračima i treneru?

"Pričao sam sa njim (trenerom Obradovićem). Dobar trener, veoma dobar trener. Uzbuđen sam što ću imati priliku da učim od njega, što ću postati bolji igrač i igrati za tim.

Takođe, isto tako zbog novih saigrača, neke od njih znam od ranije, jedva čekam da ih upoznem, neke od njih već znam iz perioda kada smo igrali jedni protiv drugih. Znam mnogo o njima, ali sam uzbuđen što ću ih bolje upoznati i sprijateljiti se sa njima
", izjavio je Volden.

- Šta navijači Crvene zvezde mogu da očekuju od tebe i imaš li neku posebnu poruku za njih?


"Navijači mogu da očekuju od mene da ću igrati čvrsto i davati sve od sebe uvek na terenu, igrati uvek najbolje što mogu.

Poruka za njih... Hvala što ste me prihvatili. Spreman sam da uradimo mnogo dobrih stvari kao i ceo klub i videćemo šta možemo da uradimo
", dodao je novi plej Crvene zvezde.

- Sledeća sezona biće tvoja prva u Evroligi, da li si spreman za taj izazov?

"Definitivno sam spreman na to, kao što sam već rekao ovo je novi izazov za mene i izazov koji predstavlja korak više za mene. Uzbuđen sam što ću igrati u Evroligi, to je sjajna organizacija i jedva čekam taj izazov", zaključio je Torijan Kori Volden.

Admiral


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke