Bivši igrač Zvezde potpisao za Žalgiris, hoće li i sadašnji?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 21.11.2019.
18:09
Izvor: Sportske.net

Jednu rupu su zakrpili u Kaunasu, ali se pojavila nova.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Pisali smo, Žalgiris se rastaje sa plejmejkerom Aleksom Perezom, koji je imao privatnih problema ove sezone, a karijeru će najverovatnije nastaviti u Galatasaraju.

Odlučili su da na njegovo mesto dovedu bivšeg košarkaša Crvene zvezde, ali i madridskog Reala i Panatinaikosa, Kej Si Riversa.

Kako prenosi litvanski novinar Donatas Urbonas, iskusni američki košarkaš se dogovorio sa litvanskim klubom i ostaje još samo da se njihova saradnja ozvaniči.

Rivers je imao odličnu sezonu u dresu Real Betisa u ACB ligi, na devet odigranih mečeva u Endesi u proseku je beležio 10,1 poena uz 2,4 skoka i 2,2 asistencije po nastupu.

Šuškalo se da je Šaras Jasikevičijus zainteresovan i za plejmejkera Crvene zvezde Lorenca Brauna, na kraju je ipak angažovano jednostavnije rešenje, ali to ne mora da znači da je Žalgiris odustao od Zvezdinog igrača.

Naime, povredu je u redovima ekipe iz Kaunasa doživeo litvanski reprezentativac Marijus Grigonis, pa iz kluba traže još jedno pojačanje na bekovskim pozicijama.

Dakle, čini se da je Braun i dalje u opticaju, a želja Žalgirisa je i bek Fehte Stiv Vasturija, koji ima odličnu sezone u Nemačkoj, ali i u FIBA Ligi šampiona.

Zvezda i Žalgiris se u 19h sastaju u devetom kolu Evrolige u "Žalgirio Areni" u Kaunasu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke