Bitadze napustio Budućnost, vraća se u Srbiju!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 23.04.2019.
16:24
Izvor: Sportske.net

Goga Bitadze više nije član Budućnosti.

aba-liga.com/Buducnost VOLI
aba-liga.com/Buducnost VOLI

Povezane vesti

Mega u nastavak prvenstva ulazi pojačana za gruzijskog košarkaša Gogu Bitadzea koji se vratio sa pozajmice u Budućnosti.

Njegova pozajmica se završila nakon završetka ABA lige, odnosno odmah nakon poslednje utakmice Budućnosti i Crvene zvezde u finalnoj seriji.

U suprotnom pravcu otišao je Zoran Nikolić.

Pored Bitadzea, Mega Bemaks pojačaće i Aleksa Zarić, momak rođen 1998. godine i koji je do sada bio član Vojvodine, a igra na poziciji beka.  Ove sezone je za Vojvodinu u Košarkaškoj ligi Srbije u proseku beležio 11.7 poena i 4.3 skoka.

Nije to sve što se tiče promena igračkog sastava Mege pred Super ligu, Branislav Ratkovića i Filip Stanić će igrati za OKK Beograd, a četvorica juniora su takođe priključeni prvom timu, to su Marko Brekić, Mihailo Mušikić, Stefan Agoč i Marko Andrić.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Radovan Filipovic
Tuesday, 23.04.2019
18:40

Goga kad vidi Odža, smrkne mu se..a i opet će...

avatar
Old_school
Tuesday, 23.04.2019
16:42

Decko je strasan potencijal. No, prvo malo da sredi glavu, jer je malo i umislio da je bolji nego sto jeste. To sto ga je, posebno, Odzo, strpao u dzep, najvise je zasluga njegovih saigraca, koji igraju svako za sebe. Zato su i otisli iz Bg u najbitnijoj utakmici sezone sa -43. Jer nisu tim. Voleo bih ga videti u Zvezdi u EL, jer pored Odza, dao bi nam mnogo vecu sirinu, kao i brzinu u reketu. Uz Ristica (nisam siguran da Majk ostaje), Simanica i Fajea, bila bi to solidna osnova za pozicije 4/5. Jos kad bi Kuzma stigao, e to je onda vec respektabilan sastav. Nadalje, kad se dotakoh EL, nisam, uz svo postovanje za ostanak Reglanda, jer smo bez njega mnogo kolektivnije igrali. Beron i Stratos jednostavno moraju ostati. KC me nije ubedio. Znaci, fali kec, dobra trojka i jedna 5.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Tuesday, 23.04.2019
20:29

Nikad njega u ekipi,ako si uzivo gledao sve bice ti jasno zasto

avatar
babaroga
Tuesday, 23.04.2019
20:54

KC treba da ostane. Vrhunski igrac koji je izgubio samopouzdanje, moze da se zadrzi za relativno mali novac u odnosu na ono sto moze da ekipa dobije od njega. Hocu da kazem: izlecivo je :)