Birčević: "Mladi pokazali da zaslužuju reprezentativni dres"

Autor: Beta Beta
petak 24.11.2017.
23:11
Izvor: Beta

Košarkaški reprezentativac Srbije Stefan Birčević rekao je da je uvek lepo igrati pred beogradskom publikom i istakao da su mlađi igrači na večerašnjem meču protiv Austrije pokazali da zaslužuju dres nacionalnog tima.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedom je počela kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2019, pošto je večeras u Beogradu bila bolja od Austrije sa 85:64 u prvom kolu Grupe G.

"Bilo je malo neobično, prvi put sam ovde posle Evropskog prvenstva, falilo mi je sve ovo. Lepo je igrati pred našom publikom, u Beogradu pogotovo", rekao je Birčević novinarima u Beogradu.

U drugom kolu, Srbija u ponedeljak dočekuje Gruziju, od koje je letos u prijateljskom meču poražena.

"Nije to isti sastav, kao što nije ni naš sastav isti. To je bila pripremna utakmica i mislim da ćemo biti pravi u ponedeljak i da ovakvom energijom kao što je bila danas da ćemo doći do pobede", rekao je Birčević i pozvao publiku da u još većem broju podrži nacionalni tim.

Za reprezentaciju Srbije večeras su debitovali Aleksa Radanov, Vanja Marinković, Ilija Đoković i Dejan Todorović.

"Ima tu iskusnih igrača, koji su već dugo u reprezentaciji... Pomogli smo koliko god možemo mlađim igračima koji su pokazali da zaslužuju dres reprezentacije", rekao je Birčević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke