Birčević je junak, ali o NJEMU se večeras priča! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 19.10.2016.
22:31
Izvor: Sportske.net

Kada pogledate poslednju akciju koja je KK Partizan donela pobedu nad Ludvigsburgom možete da konstatujete da je pobedonosni koš postigao Stefan Birčević ali "Grobari" večeras pričaju o drugom igraču.

aba-liga.com/MZT Skopje
aba-liga.com/MZT Skopje

Povezane vesti

Navijači Partizana dobili su dve utakmice za infarkt u samo četiri dana, ali su oba puta dobili ono što su želili pošto je prvo Marinković trojkom srušio Olimpiju, a večeras je Stefan Birčević "precrtao" nemački Ludvigsburg.

Deluje nerealno, lopta je posle šuta Stefana Birčevića prošla kroz obruč desetinku pre isteka vremena, ali najvažnije je da je krilni centar crno-belih na vreme uputio šut pa nije bilo dileme da li će koš biti priznat.

Jasno je, momak koji je postigao poene za pobedu zaslužuje svaku pohvalu za to što mu u odsudnom trenutku nije zadrhtala ruka i to je nešto o čemu i navijači pričaju posle šokantne završnice.

Sa druge strane, poslednju akciju Partizana treba pogledati dobro, posebno nakon što pročitate komentare "Grobara" na društvenim mrežama. Stefan Birčević je presudio nemačkom klubu, ali je Branislav Ratkovica momak o kojem se večeras priča i piše.

Plejmejker Partizana poznat je po tome što više voli da podeli asistenciju nego da šutira i to je pokazao u poslednjem napadu. Ratkovica je bio potpuno staložen, napravio je fintu šuta i potom "spojio Birčevića sa košem" i zbog toga ne treba da čudi što su "Grobari" oduševljeni njegovim potezom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rašo Vukadinović
Thursday, 20.10.2016
04:56

Robinson bolji, nego u prethodnom periodu, biće sve bolji, onda nemoj da se javljate ko god ga pljuje.

avatar
сочинитељ
Wednesday, 19.10.2016
23:15

срећна победа против лудвиг ван бетовена да се прославља као државни празник,има да славимо како доликује државном пројекту...спавате ли мирно дандалче,мјондалене и остали великани ове магичне игре

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Thursday, 20.10.2016
01:02
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 20.10.2016
09:20

Vi sigurno spavate mirno jer ste zaledjeni!

avatar
bojanb
Wednesday, 19.10.2016
22:47

Napred Partizan

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 19.10.2016
22:35

Ratkovica hladan kao spricer, a kosarkaski IQ beskonacan:-) Novica totalno van elementa, Lukovic Bananamen zatvorio reket, a Frenku Robin-s/z-onu Krusou sto pre naci neko pusto ostrvo da se skrasi:-)

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Wednesday, 19.10.2016
23:12

Sta ti nije jasno?zigic covek zaradio 25 miliona evra i vise u karijeri medju najboljim strelcima u spaniji bio,kidao za reprezentaciju,u engleskoj sam pobedio jedan arsenal itd,edukuj se malo pre nego sto pricas bezveze

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Thursday, 20.10.2016
08:00

Nije talenat, nije vas izdanak, nije ponikao u vasoj omladinskoj skoli isto kao sto nije ni Lukovic. Da si napisao Grujic i Jovic, razumeo bih te, ovako si se samo zestoko ispalio. Inace, ja jako gotivim Zigica, ne moras da ga branis.