Bilo je danas različitih vesti, ali izgleda da je Trinkijeri još ranije izabrao!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.06.2020.
17:01
Izvor: Sportske.net, Nova.rs

Onaj njegov tvit nije bio samo pohvala navijačima Partizana, već baš ono čega su se i bojali.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT ©
Pedja Milosavljevic/STARSPORT ©

Povezane vesti

Iako još uvek drži Partizanov grb kao svoju profilnu fotografiju na Tviteru, Andrea Trinkijeri je odlučio da se ovog leta rastane sa crno-belima, posle nepune dve godine od dolaska na klupu Partizana.

Još pre šest dana, prošloog utorka, Trinkijeri je na pomenutoj društvenoj mreži najavio svoj odlazak iz Partizana, iako su mnogi verovali da je samo uputio još jedan pozdrav ''Grobarima'' povodom privremenog povratka u Italiju na kraju prekinute sezone.

Danas, međutim, kao bomba odjeknula je vest da je Italijan podneo zahtev za raskid ugovora sa Partizanom, pa postaje jasno da je tu odluku Trinkijeri doneo još ranije.

Tokom dana pojavljivale su se različite informacije oko toga gde će Trinkijeri nastaviti karijeru, pominjali su se Bajern i Fenerbahče, a ''Nova.rs'' je tokom popodneva prenela svoja nezvanična saznanja da će to ipak biti Bajern.

Pomenuti izvor navodi da se Trinkijeri ''načelno dogovorio sa nemačkim gigantom, ostao je još dogovor oko određenih detalja''.

Dakle, kako sada stoje stvari, Trinkijeri je umesto Partizana i Evrokupa ovoga puta izabrao Bajern i Evroligu, uz bolje finansijske uslove.
-
Baner 1
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke