Bili Beron otkrio američki naziv za duele sa Partizanom, zna i recept za pobedu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.03.2019.
14:59
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Odlični bek je ove sezone jedan od najboljih i najkonstantnijih Zvezdinih košarkaša. Hoće li to dokazati i u plej-ofu?

aba-liga.com/Igokea/Nenad Vuruna
aba-liga.com/Igokea/Nenad Vuruna

Povezane vesti

Narednog vikenda počinje košarkaški plej-of ABA lige, a najveća pažnja javnosti biće usmerena na polufinalne duele Crvene zvezde i Partizana.

Crveno-beli u plej-of ulaze kao prvoplasirana ekipa iz ligaškog dela sezone, sa samo jednim porazom u prethodna 22 odigrana kola.

Ipak, protiv Partizana je uvek neizvesno, što su pokazala i dva poslednja duela ove dve ekipe, najpre u finalu Kupa Koraća, gde je Partizan dobio dramatičnu završnicu, a onda i nedavno u ABA ligi, kada je finiš pripao Zvezdi.

Bili Beron će, bez sumnje, biti jeda od najvećih Zvezdinih aduta u plej-ofu, a američki bek je na zanimljiv način najavio predstojeće okršaje sa Partizanom.

''Kako mi to kažemo u Americi, biće to barska tuča. Utakmice sa Partizanom biće agresivne, fizički veoma zahtevne. Spremni smo za takve duele'', istakao je Beron za ''Novosti''.

On veruje u svoj tim, a kao ključnu prednost Zvezde vidi igru u odbrani.

''Timska odbrana bi trebalo da bude naša prednost. Kada u odbrani dobro međusobno komuniciramo, svakom protivniku je veoma teško da nas pobedi. Sve dok se držimo toga da jedni drugima čuvamo leđa u defanzivi, bićemo na pravom putu u ovom plej-ofu'', izjavio je Beron.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Tuesday, 19.03.2019
16:08

Samo nije otkrio kako da u čistoj kontri doda saigraču (Dobriću) ispred sebe, koji je pri tom i duplo brži od njega...Ja ne znam šta Tomić gleda ako takve stvari ne uočava i ispravlja.