Bili Beron ide korak dalje, možda se i ne vrati u Srbiju!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 19.03.2020.
13:15
Izvor: Sportske.net

Ipak, ističe želju da se vrati.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Bili Beron se javio iz Sjedinjenih Država, istakao je da je u putu sve prošlo kako treba, ali i da ne zna kada bi mogao da se vrati u Srbiju.

“Imali smo dobar i siguran put. Trenutno smo na Floridi, vreme je toplo, pa verujemo da smo ovde sigurniji”
, rekao je Bili Beron, košarkaš Crvene zvezde mts za portal "Nova.rs".

Košarka mu je sada na drugom mestu.

"Aktuelna situacija s virusom drugačija do svega što smo do sada videli, pa je nemoguće da se uporedi sa bilo čim. Da budem iskren, ne vidim kako će sezona da se nastavi. Sve je u rukama vlada, svaki dan u zemljama poput Italije i Španije ima preko 1.000 novih slučajeva. Važno je da se preduzmu pravi koraci kako bismo se što pre vratili našim poslovima. Ali, da bi se to desilo morate prvo da budete sigurni", rekao je Beron.

On vidi i dalje, kaže da postoje problemi koji bi mogli da nastanu vrlo lako, da nije sve tako jednostavno i da sezona neće tek tako početi kada virus počne da ide silaznom putanjom.

"Jedini problem je ako se sezona nastavi, a koronavirus i dalje bude uticao na ljude. Možda moja država tada ne dozvoli da se vratim. Postoji mnogo stvari koje trenutno ne mogu da se predvide. Košarka sada nije toliko bitna. Ako produže sezonu i neko ‘zakači’ virus u julu, možda onda ne može da dobije posao za sledeću sezonu. Veoma je čudno vreme, tako da stvarno ne znam. Na svaka 24 sata se toliko toga događa u svetu. Ne kažem da se vraćam ili ne, samo čekam da situacija bude jasna. Tada ću doneti odluku", rekao je Bili Beron.

Kazino baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke