Biće prenosa na sve strane, kako uklopiti košarku i fudbal?

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.03.2019.
13:48
Izvor: Sportske.net

Bogat sportski vikend je pred nama, a za sve one koji nisu u prilici da odu na stadione ili hale biće obezbeđeni direktni TV prenosi na više mesta.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svetu proslavljaju povratak klupskog fudbala i pažljivo proučavaju raspored utakmica kako bi za vikend mogli da uživaju u što više prenosa.

U Srbiji su za vikend na programu utakmice 28. kola Super lige, a svi oni koji ne budu u prilici da odu na stadione na raspolaganju će imati tri televizijska prenosa i to na dve televizije.

Televizija Arena sport obezbedila je prenose sa "Karađorđa", "Marakane" i stadiona "Mladost" u Kruševcu, a dve od tri utakmice u isto vreme će prenositi i televizija O2.

Ova informacija posebno je važna navijačima Crvene zvezde koji su se našli u nepovoljnom položaju. Naime, u subotu od 19 časova igra se košarkaški derbi, a u isto vreme na "Marakani" fudbaleri dočekuju Mačvu.

Odlazak u halu nije opcija jer je Partizan domaćin, ali će oni koji ne odu na stadion "Rajko Mitić" iz fotelje moći da prate obe utakmice.

Na trećem kanalu televizije Arena sport u subotu će od 19 časova ići direktan prenos fudbalske utakmice Crvena zvezda - Mačva, a u isto vreme košarkaški derbi će biti prenošen na prvom programu TV Arena sport i televiziji O2!

Navijači Partizana ne moraju da brinu. Oni u subotu mogu da odaberu gde žele da gledaju košarkaški derbi, ako već ne mogu u "Pionir", dok će u nedelju od 17 časova ponovo moći da biraju na kom programu će pratiti duel iz Kruševca.

petak - 29. mart

SL: Proleter - OFK Bačka (18.00)

Arena sport 1
-
Televizija O2

subota - 30. mart

ABA: Partizan NIS - Crvena zvezda mt:s (19.00)

Arena sport 1
-
Televizija O2

SL: Crvena zvezda - Mačva (19.00)

Arena sport 3

nedelja - 31. mart

SL: Napredak - Partizan (17.00)

Arena sport 1
-
Televizija O2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke