Bez Nedovića na Nemce, Sale očekuje reakciju

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.07.2018.
18:19
Izvor: Sportske.net, kss.rs

Mnogi se pitaju kakvu reakciju kada su "Orlovi" savladali Gruziju. Evo na šta misli selektor Aleksandar Đorđević.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Poslednju utakmicu u prvoj fazi kvalifikacija za Mundobasket u Kini reprezentacija Srbije odigraće u ponedeljak protiv selekcije Nemačke.

Utakmica će biti odigrana u novosadskom "SPENS-u", sve karte su rasprodate, a selektor Aleksandar Đorđević nada se dobroj reakciji ekipe jer su Nemci pokazali koliko vrede.

"Nemačka je ekipa koja ima izuzetan entuzijazam i individualni kvalitet. Novi selektor je timu doneo neke novine, fizički su sjajno spremni i veoma su visoka ekipa. Svi su jako napredovali i nemačka reprezentacija je u ovom trenutku jako dobar tim", kazao je Đorđević za sajt KSS-a.

Nemačka je prva u kvalifikacionoj Grupi G sa skorom 5-0, a Srbija će je "preskočiti" samo ukoliko u ponedeljak slavi sa više od pet poena razlike.

"U dosadašnjem toku kvalifikacija pokazali su konstantnost u igri i rezultatima. Na nama je da reagujemo, da sa istom željom i odnosom prema igri kao u Gruziji, uđemo u utakmicu i uz pomoć novosadske publike pokušamo da dođemo do pobede", dodao je selektor.

Đorđević u duelu sa Nemačkom neće moći da računa na povređene Nemanju Nedovića i Aleksu Avramovića, dok će Đorđe Gagić biti spreman.

Utakmica se igra u ponedeljak, 2. jula od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke