Betis je na 0-9, a šta Zagorac kaže o tome?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 30.11.2017.
12:58
Izvor: Sportske.net

Srpski košarkaš predstavljen svom u novom klubu, gde ćemo ga gledati u nastavku sezone.

bcmegabasket.net/Ivica Veselinov
bcmegabasket.net/Ivica Veselinov

Povezane vesti

Pošto je konačno rešena dilema gde će Rade Zagorac nastaviti karijeru, mladi košarkaš će moći da se posveti svom daljem razvoju, uz priliku da pomogne Betisu da pobegne sa dna taele španske ACB lige.

Na predstavljanju u svom novom klubu, pokazao je da je prilično upućen u sve aktuelnosti u Betisu.

''Srećan sam što sam ovde, čuo sam mnogo toga o ovom timu. Nekoliko mojih bliskih prijatelja je igralo u Sevilji pre nekoliko godina i rekli su mi lepe stvari o timu i gradu, što mi je bilo dovoljno da prihvatim ponudu kada je stigla.


S mojom visinom mogu da pokrivam više pozicija, mogu da igram od dvojke do četvorke. Pored poenterskog učinka, volim da uključim što više saigrača u igru i da pokušam od njih da napravim bolje igrače'', izjavio je Zagorac.

Naravno, prokomentarisao je i svoju kratku epizodu u NBA ligi, u ekipi Memfisa.

''Igrao sam ceo život u Srbiji, a onda sam otišao u SAD. To je bio prvi put da menjam tim i da napuštam svoju zemlju. Ovo je drugi put, ali prvi put u Evropi. Preda mnom je dobar izazov i dobra prilika da vidim kako je igrati za ozbiljan tim u Španiji'', naglasio je Zagorac.

Na kraju se osvrnuo na očajan start sezone ekipe Betisa, koja posle devet kola nema nijedan trijumf u španskoj ACB ligi.

''Bio sam prilično iznenađen kada sam video tabelu. Tim je još uvek bez pobede, ali nemam sumnju da ćemo se popraviti kako vreme bude prolazilo i da će ekipa početi da igra bolje. Kada vidite kvalitet koji ovaj tim poseduje, samo je pitanje vremena kada će početi da pobeđuje'', zaključio je Zagorac.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke