Bertans - Saučešće porodici ubijenog navijača Zvezde

Autor: Darko Mitrović
subota 22.11.2014.
12:35
Izvor: Sportske.net

Sinoćnja tragedija u Istanbulu, gde je život izgubio 25-godišnji navijač Crvene zvezde Marko Ivković, potresla je i doskorašnjeg košarkaša Partizana Davisa Bertansa, koji je preko svog profila na Tviteru izjavio saučešće Markovoj porodici.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Odlični letonski košarkaš Davis Bertans je u proteklih par godina dobro upoznao veliki rivalitet Partizana i Crvene zvezde.

Često je bio i na meti prozivki navijača Zvezde zbog pojedinih situacija, kada na terenu ''proradi adrenalin'', a tenzija je bilo i nedavno u Evroligi, kada je kao košarkaš Laboral Kuće u Vitoriji ubedljivo poražen od beogradskih crveno-belih.

Ali, kada se desi tragedija poput ove sinoćnje u Istanbulu, kada je ubodom nožem u srce ubijen navijač Crvene zvezde Marko Ivković, sve ostalo pada u potpuno drugi plan.

Tako se i Bertans, kao i mnogi drugi, oglasio na svom profilu na Tviteru i porodici ubijenog navijača Zvezde uputio izraze saučešća.

''Nema mesta nasilju u košarci! Moje saučešće porodici koja je izgubila najvoljenijeg tokom incidenata u Istanbulu'', napisao je Bertans.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke