Bertans: "Neću pisati pismo..."

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.07.2014.
21:28
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji prvotimac KK Partizan NIS Davis Bertans oglasio se večeras na "Tviteru" i poslao poruku navijačima kluba iz Humske kojom je indirektno "prozvao" svoje dojučerašnje saigrače Lea Vestermana i Žofrija Lovernja.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Šampion Srbije suočio se nakon završetka prethodne sezone sa osipanjem ekipe koju su do sada zvanično napustili Žofri Lovernj, Bogdan Bogdanović, Leo Vesterman i Davis Bertans.

Partizan je od prodaje Lovernja, Bogdanovića i Vestermana dobio obeštećenje a samo je Davis Bertans odlučio da klub napusti raskidom ugovora na koji je imao puno pravo.

Iako mnogi osuđuju Letončev postupak, a među njima je bio i trener Vujošević, Bertans je opraštanjem ne malog duga Partizanu učinio uslugu i poneo se korektno.

Za razliku od Žofrija Lovernja i Lea Vestermana koji su se od "Grobara" oprostili pismima koja su objavljena na zvaničnom sajtu KK Partizan, Bertans je odlučio da se putem "Tvitera" danas zahvali navijačima.

"Necu pisati pismo. Mislim da sam pokazao svoj ljubav prema klubu i navijacima na parket! Hvala svim grobarima! Volim vas" napisao je Bertans na svom "Tviter" profilu.

Letonski reprezentativac pokazao je i ovom porukom da mu način na koji se govori o njegovom odlasku iz kluba ne prija i da mu nije pravo što se zaboravlja njegov doprinos trofejima osvojenim u prethodne dve sezone.

Podsećamo da je Davis Bertans u subotu predstavljen kao novi igrač Laboral Kuće za koju će nastupati naredne sezone i u Evroligi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke