Beron najavljuje pozitivnu seriju, Gavrilović i Braun o odbrani

Autor: Beta Beta
četvrtak 21.11.2019.
21:49
Izvor: Beta

Košarkaš Crvene zvezde Bili Beron rekao je da je srećan zbog današnje pobede nad Žalgirisom i da želi da ekipa napravi pozitivan niz u Evroligi.

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

"Igrali smo čvrsto, znali smo da će biti teška utakmica dva tima koja igraju veoma dobru odbranu. Konačno smo pobedili posle tri poraza, odličan je osećaj. Morali smo da izdržimo tešku nedelju. Moramo da nastavimo i probamo da napravimo pozitivnu seriju", rekao je Beron posle utakmice u Kaunasu.

Zvezda je prekinula niz od tri poraza u Evroligi, pobedom rezultatom 61:59 nad Žalgirisom.

"Bili smo veoma agilni u odbrani, agresivni. Dobro se osećam jer smo prekinuli niz poraza. Neki put pobedite, neki izgubite, ali svakako je da na svakoj utakmici moramo da se borimo do kraja", naveo je Lorenco Braun.

Trener crveno-belih Andrija Gavrilović kazao je da je veoma srećan zbog pobede.

"Mislim da je odbrana bila presudna. Shvatili smo posle prve četvrtine da moramo da igramo čvrsto. Veoma sam srećan zbog pobede, zbog igrača koji su izdržali tešku nedelju", kazao je Gavrilović.

Crvena zvezda će u narednom kolu Evrolige igrati sledeće nedelje protiv Valensije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Thursday, 21.11.2019
23:30

Gavrilovicu, cestitke na pobedi, da budemo jasni, nismo mi dobili nego oni izgubili, zato sto su bili kastrofalni, a mi pa standardno losi, osim odbrane koja je na trenutke bas lepo izgledala, dok nije usao Filip, zaista nikada ga nisam kritikovao, samo zbog igara u play-off prosle god. U odbrani ne postoji, u napadu potpuno bez veze drzi loptu i u poslednjoj sekundi sutira potpuno nerezonski i naravno ni obruc da dotakne(nesto slicno poslednji napad protiv Partizana) i to mozese da nam kosta pobede! Ali, pobedi se ne gleda u zubi, ionako nanizali smo poraze i bas je trebalo nesto ovako! E sad, kritikovali smo i Radonjica, i Alimpijevica pa i Tomica zbog Simanica i nasih domacih igraca, pa molim vas koji je doprinos imao Simanic u poslednje par utakmica pa i ovu veceras, pa jedno veliko 0, nista bolji Davidovac, a Dobrica gotivim samo zbog borbenosti, i ponekad pogodi neku trojku. Beron jadni mora sam da dribla, sam skroji napad pa onda u vecini slucajeva sutira preko ruke, kao da igra 1 na 5 posto je zalosnmo gledati Simanica koji bukvalno gkeda i ceka kao neki kip, isto Lazic, isto Davidovac ma daj bre aman vise. Drago mije zbog Odza, koji polako ali sigurno se poboljsava, Kuzma isto, treba nam Gist bre, i nadam se da ce se brzo vratiti. Faje, ocajan, osim borbenosti ne znam, bolje da ne kritkujem jer zaista me iznervirao par puta zbog gluposti, uf do bola! Dzenkins, valjda ce poceti nesto i da pogodi, ajde Boze molim te. Gavrilovicu, pitanje za tebe: Koji ti je bio plan ovog puta da drzis Filipa u igru, kad covek bukvalno ne postoji u odbrani a za napad tek posebna prica, zasto aman, da li se plasis ili stvarno takticki to radis, znaci ako je ovo drugo, ja te molim zbog armije navijaca Zvezde da das ostavku ko Boga te molim, jer onda brate zaista pojma nemas! Srecno mojoj Zvezdi, i nadam se da cemo uskoro imati malo bolju atmosferu i u ekipi i oko kluba!

avatar
Marko HM
Thursday, 21.11.2019
23:09

Dobra odbrana i užasan napad. Sreća pa su i ovi bili očajni. Može to mnogo bolje, a i mora.

avatar
Amar Zornic
Friday, 22.11.2019
02:06

I kad smo bili mnogo bolji , u periodu Radonjizma , nama je pozicioni napad bio ocajan . To je nesto sto se nazalost nece promeniti jer da bi se to dovelo u red moras imati kostur tima ocuvsn sto kod nas nikad nece biti slucaj . Sa druge strane odbranw je nesto sto moramo potencirati da bi uspeli da pobedimo ovakve meceve