Beli o nespremnim "orlovima"!

Autor: Beta Beta
utorak 10.09.2019.
16:30
Izvor: Beta

Košarkaš Srbije Nemanja Bjelica izvinio se danas navijačima zbog poraza u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Kini, rekao je da njegova ekipa nije bila psihički spremna za meč protiv Argentine i istakao da on kao jedan on lidera tima preuzima odgovornost za

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Nemanja Bjelica je bio neraspoložen nakon poraza.

"Nismo bili spremni za ovaj meč psihički. Ja posebno i zato preuzimam odgovornost. Igrao sam kao go**o. Zaslužili su ovu pobedu", rekao je Bjelica.

"Mogu samo da kažem da smo je***no dobra grupa momaka. Nismo izgubili jer smo bili arogantni, nismo mislili da smo nešto posebno, jednostavno nismo bili mentalno spremni za ovaj meč... Mogu da pričam satima... Jako težak poraz", dodao je Bjelica.

Bjelica je istakao da ima i važnijih stvari od košarke i pomenuo Vasilija Micića i njegovu odluku da ostane sa timom i pored toga što mu je majka umrla.

"Mi smo dobra grupa momaka. Želeli smo da pobedimo, pokušali smo, ali na pogrešan način", rekao je Bjelica.

"Posle ne znam koliko godina bili smo jedan od favorita za osvajanje, ali posebno u četvtrfinalu morate biti spremni i možda nismo bili dovoljno snažni... Izgledali smo loše na terenu, ali neću da kažem da smo nekog potcenili, mi nismo takvi, imali smo loš dan", dodao je.

Srbija će se boriti za plasman od petog do osmog mesta.

"Moramo da se pripremimo za narednu utakmicu. Došli smo ovde kao tim i i možda, možda smo ovo hteli na pogrešan način. Neću reći da je problem pritisak ili euforija, znamo kako da se nosimo sa tim, ali smo želeli na pogrešan način... Moramo ovo da završimo jako i da se vratimo kući kao tim", zaključio je Bjelica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LUZERPOOL
Tuesday, 10.09.2019
23:17

ja ne znam kako ste i migli pomisliti da ovi jadnici mogu osvojiti bilo koju medalju, Djordjevica oterati pod hitno.

avatar
Žex_plavac
Tuesday, 10.09.2019
18:44

Bar je čovek iskren, i samo kritičan.

avatar
Dorotej
Tuesday, 10.09.2019
16:50

Novinari vam napunili uši da ste već prvaci sveta.

avatar
MilošPB
Tuesday, 10.09.2019
19:45

A izjava "Ako se sretnu sa nama, nek je Bog u pomoć amerikancima"! Taj isti je posle prebacio novinarima da su napravili veliki pritisak na ekipu.