Bel nije spreman, sutra ne igra, a kad će - ne zna se! Partizan i dodatno oslabljen protiv Venecije!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 04.11.2019.
19:55
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da njegovu ekipu protiv Venecije očekuje teška utakmica i dodao da će crno-beli u predstojećem meču morati malo da podignu ritam.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da njegovu ekipu protiv Venecije očekuje teška utakmica i dodao da će crno-beli u predstojećem meču morati malo da podignu ritam.

"Venecija ima dugačak roster, šuterski su tim, zajedno su već pet godina, osvojili su dve titule u Italiji. Znamo koliko mogu biti dobri, čeka nas teška utakmica.

Toliko su zajedno da imaju, mislim, 120 akcija i moramo na principe igrati odbranu protiv njih.

Moramo imati eneregičnu, fizičku, mudru odbranu. Moramo malo da podignemo ritam, iako nije lako trčati više jer smo umorni posle puno putovanja i malo treninga", rekao je Trinkijeri novinarima u Beogradskoj areni.

Košarkaši Partizana dočekuju sutra ekipu Venecije u utakmici šestog kola Grupe B Evrokupa.

Posle prvih pet kola, Partizan je prvi na tabeli Grupe B sa maksimalnim učinkom, dok je Venecija druga sa skorom 3/2.

Trinkijeri pred prošlu utakmicu u Evrokupu nije želeo da govori o plasmanu dalje, pa su ga novinari ponovo pitali da li želi sada da govori o tome kada njegov tim ima 5:0.

"Ništa se nije promenilo i neće se promeniti", rekao je Trinkijeri.

Na konstataciju novinara da će Partizan i matematički obezbedili prolaz dalje ako sutra pobedi Veneciju, Trinkijeri je prvo kazao: "Nemam pojma".

Kada su mu novinari potvrdili da je tako, on je rekao: "Da? Nisam znao. I bez toga moramo da pokušamo da dobijemo utakmicu ili da pokušamo da odigramo dobru utakmicu da imamo šansu da dobijemo".

Najnovije pojačanje Partizana Džejms Bel stigao je u Beograd i bio je na današnjem treningu, a Trinkijeri je kazao da će igrati kada bude spreman.

"Ekipa kad se takmiči je kao autobus. Autobus ide i ako želiš moraš trčati da uhvatiš autobus. Ja ne znam kada će to biti", rekao je trener Partizana i dodao da pored Bela za meč protiv Venecije neće biti spreman i Kori Volden.

Utakmica će se igrati sutra od 20.00 u Beogradskoj areni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke