BBL: Spektakl u Getingenu, prvak Nemačke pod velikim znakom pitanja za plej-of

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 25.03.2018.
23:11
Izvor: Sportske.net

Brose Bamberg doživeo i 11. poraz u sezoni.

twitter.com/BroseBamberg
twitter.com/BroseBamberg

Povezane vesti

Aktuelni šampion Nemačke poražen je na gostovanju u Getingenu rezultatom 105-98.

Zaista pravi košarkaški spektal u Nemačkoj, viđena je hrpa poena, a u ovakvom šuterskom obračunu bolje se snašao domaćin.

Nakon 20 minuta igre postalo je jasno da će Brose imati težak zadatak, domaćin je vodio sa 54-44.

Uspeli su puleni Luke Bankija da smanje zaostatak pred poslednjih 10 minuta, ali na samo osam poena, a onda je u poslednjoj deonici Getingen uspeo da zadrži prednost, te su na kraju zasluženo slavili.

Do trijumfa su ih vodili Brajon Raš sa 25 i Baford sa 24 postignuta poena, 17 je dodao Karter, dok je 12 dodao Stokton. Dvocifren sa 10 bio je Lavridž.

U ekipi Bamberga 26 poena Dorela Rajta, 17 je dodao Riki Hikmen, 16 poena je upisao Heket, dok je 12 dodao Leon Radošević. Luka Štajger je dodao 11 poena, dok je bivši kapiten Crvene zvezde mts Luka Mitrović meč završio sa sedam poena, tri skoka i dve asistencije.

Brose se nalazi u teškoj situaciji, osmi su na tabeli sa skorom 14-11, isti skor ima i devetoplasirani Ulm, dok je na 13-13 ekipa Vircburga, te će prvak Nemačke morati dobro da se pomuči kako bi zadržao poziciju koja ga vodi u plej-of. Za ekipu Getingena, ovo je bila tek sedma pobeda ove sezone i nalaze se na 15. mestu na tabeli.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke