BBL: Šampion Nemačke ponižen u Ludvisburgu

Autor: Nikola Miloradović
subota 21.10.2017.
23:06
Izvor: Sportske.net

"Nešto je trulo" u ekipi Andree Trinkijerija.

Epa/Sedat Suna
Epa/Sedat Suna

Povezane vesti

Košarkaši Bamberga doživeli su težak poraz na gostovanju Ludvisburgu, na kraju je bilo 91-74 za domaći sastav.

Od starta se videlo da je domaćin motivisaniji, dobili su košarkaši Ludvisburga prvu deonicu sa 23-18.

A onda, u drugih 10 minuta, Brose nije postojao. Domaćin je dodao gas, stigao do dvocifrene prednosti, da bi na odmor otišli sa 18 poena viška.

Nije puno ni pauza od 15 minuta pomogla Trinkijeriju i njegovim izabranicima, domaćin je u trećoj deonici uspeo čak i da poveća razliku pred poslednju četvrtinu.

Ništa se bitno nije promenilo ni u četvrtoj deonici, Ludvisburg je upisao zaslužen trijumf, Andrei Trinkijeriju ostaje da se zapita šta se to sa njegovom ekipom dešava ove sezone.

Bamberg je doživeo drugi poraz u petom kolu Bundeslige, sada su sedmi na tabeli, dok je Ludvisburg sa trijumfom više na poziciji broj tri.

Predvodio je pobednički sastav Valeskovski sa 20 poena i 11 skokova, pratili su ga Džonson sa 16 poena i šest asistencija, kao i Valkup sa 15 poena i sedam uspešnih dodavanja. Dvocifreni i Evans sa 12 poena, kao i Sirs sa 10 poena.

U poraženom sastavu 14 poena Zisisa, isto toliko je upisao i bivši kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović, dok je dvocifren bio još samo Riki Hikman sa 12 postignutih poena.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke