BBL: Lučić u produžetku srušio Bajrojt i produžio niz Bajerna

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 06.01.2019.
17:43
Izvor: Sportske.net

Košarkaši minhenskog Bajerna slavili su na svom parketu u 15. kolu nemačke Bundeslige, ali tek nakon dodatnih pet minuta.

Epa/Lukas Barth-Tuttas
Epa/Lukas Barth-Tuttas

Povezane vesti

Izabranici Dejana Radonjića uspeli su da ostanu perfektni u nemačkom šampionatu, do 14. vezane pobede došli su nakon 45 minuta košarke u "Audi Domu", na kraju je bilo 101:95 (84:84).

Ubedljivi su Bavarci bili u prvoj deonici, koju su dobili sa 29:18, do poluvremena je Bajrojt smanjio deficit na sedam poena.

U trećem kvartalu je Bajern uspevao da ostane u prednosti, na kraju su zadržali osam poena viška pred poslednjih 10 minuta.

Ipak, gosti se bude već na startu poslednjeg kvartala, dolaze sredinom deonice i do preokreta, da bi Derik Vilijams na 35 sekundi do kraja poravnao rezultat, Robertson je sa druge strane potom promašio trojku, a onda je u poslednjim sekundama Vilijams imao šut za pobedu, ali ga je promašio.

U dodatnih pet minuta, prevagu je napravio Vladimir Lučić, sa njegovih pet vezanih poena Bajern se odlepio, a potom je na četiri sekunde do kraja sa tri realizivana bacanja srpski reprezentativac dotukao rivala i postavio konačan rezultat.

Na kraju Derik Vilijams (7sk) najefikasniji sa 27 poena, po 17 su dodali Lučić i Đedović, Maodo Lo je upisao 14, dok je dvocifen sa 12 bio i Bartel.

Dangubić bez poena, Jović nije nastupio.

Na drugoj strani Robertson 22 poena, pola koša manje dodao je Bruks (9sk), Hrovat je upisao 13 poena, koliko je dodao i Raivio, dok je dvocifren sa 10 poena bio i Sajfert.

Bajern perfektan sa skorom 14-0, dok je Bajrojt šesti sa 9-5.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke