Bartomeu protiv Janakopulosa - Ko je kome potrebniji?

Autor: Nikola Miloradović
petak 05.06.2020.
11:48
Izvor: Sportske.net

Nastavlja se medijski rat između prvog čoveka Evrolige i prvog čoveka Panatinaikosa.

EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU
EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Povezane vesti

Mnogo toga zavisiće od odluke Panatinaikosa.

Dimitris Janakopulos, prvi čovek "Zelenih" iz Atine, zakazao je za deveti jun konferenciju, na kojoj će obelodaniti da li će PAO naredne sezone igrati u Evroligi ili u FIBA Ligi šampiona.

Vlasnik grčkog kluba je tokom sastanka Evrolige, na kojem je između ostalog doneta i odluka da se nastavka sezone otkaže, izrazio zabrinutost po pitanju prihoda klubova u narednoj sezoni.

Od tada "ratuje" sa Bartomeuom, jasno je da mu nije prvi put, a izvršni direktor Evrolige je nedavno izjavio kako Panatinaikosu neće biti bolje ako napusti takmičenje.

Sada je stigao i Janakopulosov odgovor.

"Rekao si to četvrti put za pet dana. Da li je na kraju moguće da si zabrinut da budućnost Evrolige neće biti tako sjajna bez najuspešnijeg kluba, koji pritom donosi i najveće prihode tvom takmičenju?", izjavio je kontroverzni vlasnik atinskog kluba.

Baner 2

Videćemo šta će na kraju odlučiti, šuška se da FIBA Liga šampiona sprema veće nagrade za timove, kao i velike svote novca za samo učešće u takmičenju.

Podsetimo da su Darušafaka, Tofaš, Ritas i Bilbao već pristali da igraju pomenuto takmičenje naredne sezone, danas u 15h ćemo saznati da li će im se pridružiti i Partizan.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke