Barsinog Letonca prestravio "Pionir"!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 25.10.2019.
09:30
Izvor: Sportske.net

On smatra da je to bio razlog loše partije u prvom delu...

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO

Povezane vesti

Barsini igrači bili su više nego zadovoljni posle pobede u Beogradu, a najskuplji igrač Evrope koji je toplo dočekan u "Pioniru", Nikola Mirotić smatra da je ekipa dobro odgovorila na komplikacije u prvom delu.

"Znamo za šta smo sposobni, veliki je pritisak, imali smo komplikovan meč, kao i prethodna dva, ali pokazali smo da i oslabljeni možemo da odradimo posao", rekao je Mirotić koji je ubacio 21 poen i bio ključ u preokretu u nastavku.

"Moramo dalje, ovo je proces, moramo da nastavimo da napredujemo, za sada nam dobro ide", dodao je bivši igrač Milvokija i Bulsa.

Nije bilo jednostavno izaći u pakao "Pionira".

"Malo me je uplašilo sve ovo na početku, nikada nisam igrao u ovakvom paklu, to se odrazilo", priznao je Letonac Roland Šmits.

"Kada sam uspeo da to prebrodim i opustim se bilo je lakše. Pešić uvek želi da budemo spremni za svaku situaciju i da ispunimo svaki zadatak. Na kraju to je i odlučilo, moramo ovako da nastavimo", dodaje Šmits.

Mediji pišu da je ovo prava "radnička" pobeda, izvojevana odbranom, da je Barsa u hodu ispravljala greške, da kada je nanjušila slabost domaćina, to je umela da iskoristi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke