Barsa i Real "zaratili", u centru je Mirotić - Ko su pacovi i ko će se zadnji smejati?

Autor: Nikola Miloradović
petak 15.11.2019.
14:53
Izvor: Sportske.net

Sinoć je "Los Blankosima" pripao i drugi "El Klasiko" u sezoni.

EPA-EFE/Javier Lopez Hernandez
EPA-EFE/Javier Lopez Hernandez

Povezane vesti

Košarkaši madridskog Reala nadigrali su Barselonu u "Vizink centru" u okviru osmog kola Evrolige, u utakmici punoj preokreta.

Tako su upisali drugu pobedu u sezoni protiv velikog rivala, kako su prethodno slavili u Superkupu još krajem septembra.

Navijači madridskog kluba su izviždali Nikolu Mirotića, koji je profesionalnu karijeru počeo u Realu, da bi se minulog leta vratio u evropsku košarku iz NBA, ali samo da bi potpisao za velikog rivala "kraljevskog" kluba.

Bio je španski reprezentativac vidno uznemiren nakon utakmice, a istakao je i da bi karijeru mogao da okonča u Barseloni.

"Doći će oni, doći će. Videćemo ko će se zadnji smejati kad završim karijeru u Barsi", izjavio je Mirotić nakon drugog "El Klasika" u sezoni.

Inače, atmosferu je dobro podgrejao još pre početka utakmice doktor madridskog Reala Migel Anhel Lopez Andrades, koji je uhvaćen kako Barselonu naziva "najvećom bandom pacova u Evroligi".

Prštaće na derbijima do kraja sezone, Mirotić je potpisao trogodišnji ugovor sa katalonskim klubom minulog leta, težak oko 26 miliona evra, pa je jasno da ga čeka još veliki broj mečeva protiv bivšeg kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ViniciusJR
Friday, 15.11.2019
16:42

E nagrdio si ih ako zavrsis karijeru u Barseloni. Tresu vas po drugi put, sa najjacim budzetom vrlo vjerovatno ni do f4 necete stici. A o covjeku koji je prvo tvrdio da hoce da igra za CG, pa kasnije tvrdi da je odbio svoju zemlju jer nije bio pozvan jedno ljeto u kadete, pa izabere Spaniju jer mu je Real sve dao, pa se nakon toga izjasnjavao kao Srbin a samo 2 mjeseca kasnije cijepao srpsku zastavu. Pa sad nakon price da je Spaniju prihvatio jer Realu duguje sve za to sto je postigao, predje u redove najveceg rivala, u redove tima koji je protiv iste te Spanije. Vjerovatno niko ne konta ovo sto sam napisao, nije ni cudo, ne kontam ni ja, ali to su sve potezi doticnog gospodina.

avatar
alexbt
Friday, 15.11.2019
16:25