Balkane moj, evo gde će još "naši" naći mesto na Ol-Staru!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 06.02.2019.
12:06
Izvor: Sportske.net

Objavljeno je ko će učestvovati na takmičenjima u brzom šutiranju trojki, zakucavanju, kao i u veštinama.

twitter
twitter

Povezane vesti

Poznato je ko su učesnici predstojeće Ol-star utakmice u Šarlotu, LeBron Džejms i Janis Adetokumbo su kapiteni i oni će birati od 24 raspoloživa igrača sa kim će izaći na teren. Srbija će imati predstavnika u Nikoli Jokiću.

Svakako je utakmica svih zvezda glavni događaj tokom Ol-star vikenda, znamo da će se igrati i meč Zvezda u usponu, gde će koplja ukrstiti mladi igrači iz SAD, sa mladim igračima iz ostatka sveta, u potonjem timu nalazi se i prošlogodišnji MVP ovog meča, Bogdan Bogdanović.

Objavljeno je i ko će se sve naći na takmičenju u brzom šutiranju trojki, osim Dirka Novickog (Dalas), tu su još aktuelni šampion Devin Buker (Finiks), bivši šampion Stef Kari (Golden Stejt), kao i njegov brat Set (Portland), zatim Kris Midlton (Milvoki), Dejmijan Lilard (Portland), domaćin Kemba Voker (Šarlot), Deni Grin (Toronto), Džo Heris (Bruklin) i Badi Hild (Sakramento).

Poznato je i koga ćemo gledati na takmičenju u veštinama, a tu sve ljubitelje košarke sa ovih prostora čeka prava poslastica.

Naime, na takmičenju u veštinama se nalazi osam učesnika, trojica će biti Nikola Jokić, Nikola Vučević i Luka Dončić!

Ostali su Trej Jang (Atlanta), Majk Konli (Memfis), Deron Foks (Sakramento), Kajl Kuzma (LA Lejkersi) i Džejson Tejtum (Boston), aktuelni šampion Spenser Dinvidi ne može da brani titulu zbog povrede.

Dakle, pravi spektakl u takmičenju u veštinama, a obelodanjeno je i koga ćemo gledati kada je takmičenje u zakucavanju u pitanju.

Četvorica mladih momaka će se boriti za laskavu titulu, u pitanju su Majls Bridžis iz Šarlota, Džon Kolins iz Atlante, Hamidu Dijalo iz Oklahoma i Denis Smit Džunior iz Njujork Niksa.

Pomenuta tri takmičenja zakazana su za 16. februar, dvorana je naravno "Spektrum centar" u Šarlotu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke