Bajern nemilosrdan, Uli Henes video besprekornog Lučića!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.10.2017.
19:28
Izvor: Sportske.net

Košarkaši minhenskog Bajerna upisali su drugu pobedu na startu nove sezone, a srpski internacionalac Vladimir Lučić danas je bio nepogrešiv u duelu sa Braunšvajgom.

fcb-basketball.de
fcb-basketball.de

Povezane vesti

Bavarci su u okviru drugog kola Bundeslige ugostili i demolirali Braunšvajg 111:53 (34:14, 23:16, 27:13, 27:10) čime su već u ranoj fazi sezone nagovestili da će ove godine biti prvi kandidati za titulu.

Ekipa Aleksandra Đorđevića praktično je imala lakši trening, što potvrđuje trijumf sa 58 poena razlike, ali i ono što su igrači Bajerna pokazali na terenu.

Najefikasniji u redovima pobedničkog sastava bio je Devin Buker sa 19 poena i 6 skokova, a pratili su ga Danilo Bartel (14 pts, 9 sk), Vladimir Lučić (13 pts), Nihad Đedović (13 pts) i Maik Cirbes (12 pts).

Bivši kapiten Partizana Vladimir Lučić bio je nepogrešiv u šutu iz igre, dok je Milan Mačvan meč završio sa 8 poena. Stefan Jović danas nije ulazio u igru ali je posle meča delio autograme.

Duelu u "Audi Domu" prisustvovao je i prvi čovek kluba Uli Henes.

Narednu utakmicu u Bundesligi ekipa Bajerna igra 7. oktobra na gostovanju Getingemu, dok tri dana kasnije ide na megdan Galatasaraju u prvom kolu grupne faze Evrokupa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke