Bajern i Jović - Odluka za 48 sati!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 05.07.2017.
09:17
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Prvi plejmejker Crvene zvezde mt:s Stefan Jović nalazi se na meti minhenskog Bajerna, potvrđeno je iz kluba, a konačna odluka o njegovom angažovanju trebalo bi da padne u naredna dva dana.

Beta/ABA Liga/Crvena zvezda mts/Ev
Beta/ABA Liga/Crvena zvezda mts/Ev

Povezane vesti

Seriju odlazaka iz Crvene zvezde mt:s najverovatnije će nastaviti plejmejker Stefan Jović (26, 198 cm) za čije su usluge zainteresovani mnogi evropski klubovi.

Tokom jučerašnjeg dana ponovo su se pojavile oprečne informacije kako se nalazi na pregledima u Atini pred transfer u Olimpijakos, odnosno da u Grčkoj letuje a da će potpisati za Bajern.

Jasno je već po ovim informacijama da se još uvek vaga oko toga koja će biti naredna destinacija Stefana Jovića, a u Minhenu ne kriju da ga žele u timu ali poručuju da još nije "pao" potpis.

To je za "Žurnal" potvrdio generalni menadžer minhenskog Bajerna Marko Pešić, sin proslavljenog trenera Svetislava Pešića i bivši nemački reprezentativac.

"Više će se znati u narednih 48 sati, očito nismo jedini zainteresovani za Jovića" rekao je Pešić.

Nemci su na ovaj način potvrdili interesovanje za Stefana Jovića, a ukoliko Nišlija odluči da nakon Crvene zvezde mt:s obuče dres Bajerna priča bi mogla da se završi do kraja radne nedelje.

Sigurno je samo da za Jovića postoji interesovanje mnogih evropskih klubova i da čak i oni koji se takmiče u Evrokupu ili FIBA Ligi šampiona imaju finansijskih mogućnosti da ispune zahteve srpskog reprezentativca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Yeti Sumadinac
Wednesday, 05.07.2017
12:03

Ja se iskreno nadam ipak Olimpijakos.

avatar
Bagzi
Wednesday, 05.07.2017
14:25

Nadam se da ce sto pre da se zavrsi ovo, da znamo na cemu smo.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 05.07.2017
11:25

Izgleda da odlazi... raspada se ekipa, odlaze bas kljucni igraci, tesko cemo biti na istom nivou sljedece sezone. Nadam se samo da ce Radonja ostati. Ipak, ako ode u Bajern, pored svih finansijskih peripetija u Zvezdi to bi bilo 's konja na magarca'.

avatar
indija durot
Wednesday, 05.07.2017
09:39

Jedan od retkih za koje bi tesko nasli zamenu ako bi otisao..

avatar
Algebra
Wednesday, 05.07.2017
09:28

Jović neparnim danima potpisuje za Bajern, a parnim za Olimpijakos.