Ataman bi ponavljanje utakmice!

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 07.12.2018.
22:05
Izvor: Sportske.net

Da li će mu Evroliga uvažiti žalbu?

EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Povezane vesti

Večeras smo gledali meč između Anadolu Efesa i Real Madrida, a gosti su nakon fantastičnog preokreta slavili u Istanbulu!

Real je gubio čak 15 poena u jednom trenutku, ali igrače kraljevskog kluba su ostali smireni i u poslednjih 5 minuta odigrali zaista sjajno i na kraju stigli do pobede, a Vasilije Micić je promašio šut za pobedu svog tima. Na kraju je rezultat bio 82:83 za Real.

"Igrali smo odlično, ponosan sam na svoje igrače. Mislim da smo dominirali gotovo ceo meč, zaista smo igrali spektakularno. Nakon prednosti od 14 poena, mi smo neverovatno poklekli i Real je to iskoristio. Napravili smo previše grešaka, a u poslednjih 5 minuta nismo pogađali šuteve koji su bez problema ulazili u ostalih 35 minuta. Mislim da je Madrid vodio samo dva puta, na početku i na kraju meča."

"Mi smo svima pokazali da možemo da budemo šampioni Evrolige", rekao je Ergin Ataman, trener Efesa.

"Mislim da su sudije napravile ogromnu grešku i da je to odlučilo meč. Nakon Danstonove tehničke greške, oni su imali 4 sekunde do kraja napada i sudije su morale da ostave tako, a oni su započeli napad sa 14 sekundi. Oni su napravili grešku, pravila nisu ovakva."

"Prigovorili smo 2-3 puta, ali oni su uporno vikali "ne,ne", šta ne? To je pravilo. Mi ćemo se žaliti Evroligi i tražiti da se meč ponovi", rekao je Ataman.

Da li će Evroliga uopšte uzeti ovakav predlog u razmatranje?


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke