Ataman bez rešenja - Štimac sjajan, Efes očajan!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 25.12.2017.
19:12
Izvor: Sportske.net

Porazom od Banvita na domaćem terenu ekipa Efesa dodatno je produbila rezultatsku krizu u kojoj se nalazi od početka sezone.

Epa/Tolga Bozoglu
Epa/Tolga Bozoglu

Povezane vesti

Pokušali su čelnici Anadolu Efesa da promenom trenera "probude" ekipu ali dolazak Ergina Atamana umesto Velimira Perasovića za sada ne donosi nikakav boljitak.

"Pivari" su večeras na domaćem terenu poraženi od ekipe Banvita rezultatom 99:74 (29:20, 22:22, 23:14, 25:21) u okviru poslednje utakmice 12. kola turskog šampionata.

Jedina svetla tačka u poraženom sastavu bio je naš Vladimir Štimac koji je utakmicu završio sa dabl-dabl učinkom od 23 poena i 10 skokova.

U pobedničkom sastavu dominirao je Kulig sa 23 poena i 5 skokova, a pratio ga je Kaloirao sa poenom manje i 7 uhvaćenih lopti.

Bio je ovo treći uzastopni poraz Anadolu Efesa u svim takmičenjima od kada je ekipu preuzeo Ergin Ataman, a sedmi na poslednjih osam utakmica u Evroligi i turskom šampionatu.

Efes nakon 12 mečeva zauzima deveto mesto u turskoj Super ligi sa skorom 7-5, a na čelu karavana nalaze se Fenerbahče i Tofaš sa skorom 10-2.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke