"Armejci" se poigrali sa oslabljenim Himkijem

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 27.03.2017.
20:20
Izvor: Sportske.net

Košarkaši moskovskog CSKA slavili u 21. kolu regionalne VTB lige, na gostovanju Himkiju.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Utakmica između CSKA i Himkija trebalo je da bude derbi, ali odsustvo Alekseja Šveda iz redove potonje ekipe dovelo je do toga da u Moskvi gledamo partiju "mačke i miša".

Aktuelni prvak Evrope je slavio sa ubedljivih 70-92, a moglo je da bude i gore po domaćina, da utakmica već sredinom trećeg kvartala nije ušla u revijalni ritam.

Već u prvih 10 minuta sve je bilo jasno, CSKA dobija tu deonicu sa 33-15, a do poluvremena "Aremjci" zadržavaju pomenutu prednost.

Sve se raspalo u ekipi Duška Ivanovića u trećoj četvrtini, koju CSKA dobija sa 21-8 i tako otklanja svaku sumnju o pitanju pobednika.

Valja napomenuti da je Ivan Lazarev, koji je dobio priliku u poslednjih 10 minuta kada je sve bilo jasno, za kratko vreme na parketu uspeo da zaradi dve nesportske lične greške, te je pretekao saigrače na putu ka svlačionici.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu po pravilu De Kolo sa 18 poena, pratio ga je Higins sa 14, dok je Kajl Hajns dodao 13 poena.

Dvocifren i Vitali Fridzon sa 13 poena, dok Milošu Teodosiću nije bilo previše do igre, te je meč završio sa svega pet poena, ali je po navici dobro razigravao saigrače, te je upisao i devet asistencija.

U poraženom sastavu 15 poena Monije, po 12 su dodali Robi Hamel i Erl Rouland, dok se na 10 zaustavio bivši košarkaš Cedevite Džejkob Pulen.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke