'Armani' se ozbiljno pojačao posle poraza od Zvezde

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.01.2018.
09:29
Izvor: Sportske.net

"Manekeni" se pojačali doskorašnjim članom Njujork Niksa.

BETA/AP Photo/Michel Euler
BETA/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Košarkaški klub AX Armani Exchange Olimpija iz Milana dogovorio je saradnju sa litvanskim reprezentativcem i doskorašnjim članom Njujork Niksa.

Radi se o krilnom košarkašu Mindaugasu Kuzminskasu (28, 206 cm) koji se posle sezone i po provedene u NBA ligi vraća u Evroligu.

Nakon šest godina provedenih u Žalgirisu i Unikahi Kuzminskas se početkom jula 2016. godine preselio u Njujork Nikse za koje je u ruku sezoni upisao 68 nastupa uz prosečan učinak od 6,3 poena, 1,9 skokova i 1 asistenciju po utakmici.

Na startu nove sezone odigrao je samo jednu utakmicu za Nikse i na terenu proveo dva minuta, a potom je klub iz Njujorka odlučio da "vejvuje" Litvanca i napravi prostor za povratak Žoakima Noe.

'Armani' je prvog dana 2018. godine dogovorio saradnju sa Kuzminskasom, tako da će u nastavku sezone biti jači za krilnog košarkaša sa ozbiljnim evroligaškim iskustvom.

Klub iz Milana je godinu završio porazom od Crvene zvezde mt:s u Evroligi, tako da je 2017. završio na poslednjem mestu u elitnom evropskom takmičenju i trećeplasirani tim italijanskog šampionata.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke