Argentinac 'digao sidro' - Vreme je za Radonjića!?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.10.2017.
09:16
Izvor: Sportske.net

Bivši trener košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s Dejan Radonjić nalazi se pred novim angažmanom u klubu koji nastupa u Evroligi.

Sportske.net/Nikola Krstić
Sportske.net/Nikola Krstić

Povezane vesti

Crnogorski stručnjak Dejan Radonjić nalazi se pred novim angažmanom nakon ostavke koju je u sredu uveče podneo Argentinac Pablo Priđoni.

Novopečeni trener odlučio je da napusti Baskoniju posle samo tri kola u Evroligi i tri poraza koje je njegova ekipa doživela u duelima sa Olimpijakosom, Makabijem i Valensijom.

"Više nisam trener Baskonije. Želim da se izvinim svima, ne želim da napravim još veću štetu", poručio je posle jučerašnjeg duela sa Valensijom Pablo Priđoni.

Odlaskom Pabla Priđonija mesto na klupi Baskonije ostalo je upražnjeno, a mediji su već počeli da spekulišu ko bi mogao da ga popuni.

Među kandidatima se nalazi i Dejan Radonjić, bivši trener Crvene zvezde mt:s koji je za vreme vođenja beogradskog kluba bio na meti Baskonije.

Špancima se sada otvara mogućnost da konačno angažuju Radonjića, ali ostaje pitanje da li je crnogorski strateg spreman da sedne u "vruću stolicu".

Ukoliko bi preuzeo Baskoniju Dejan Radonjić bi za manje od mesec dana gostovao sa svojom ekipom u Beogradu i nema sumnje da bi "Delije" umele da ga pozdrave.

Podsećamo, Dejan Radonjić je tokom svog mandata na klupi Crvene zvezde mt:s šest puta predvodio ekipu u duelima sa Baskonijom. Zvezda je na tih šest utakmica ostvarila pet pobeda!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke