"Arena" će i večeras biti obojena u žuto!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 20.05.2018.
17:21
Izvor: Sportske.net

Na osnovu onoga što se moglo videti pred sam početak utakmice za treće mesto, stiče se utisak da će Fenerbahče večeras igrati "na domaćem terenu".

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Sve oči ljubitelja košarke iz Evrope uprte su večeras u Beograd i "Štark Arenu" gde će biti odigrane poslednje dve utakmice završnog turnira Evrolige.

Od 17 časova u najvećoj sportskoj dvorani na Balkanu počela je utakmica za treće mesto između CSKA i Žalgirisa, a tri časa kasnije na parket će finalisti ovosezonskog fajnal-fora.

"Sportske" će i danas biti na licu mesta, a evo i najvažnijih crtica našeg novinara koji je u "Štark Areni".

Ekipa Žalgirisa trenutno ima veću podršku ali je hala poluprazna što potvrđuju i fotografije u prilogu. Pristalice Fenerbahčea i Real Madrida lagano pristižu na Novi Beograd i čini se da će aktuelni šampion Evrope imati ogromnu podršku.

Svi su mogli da vide da je Fenerbahče u petak slavio nošen frenetičnom podrškom navijača, tako da ne čudi što su mnogi izveštači sa lica mesta preneli da se tim Željka Obradovića oseća kao da igra u "Ulker Areni".

Za sada je sve mirno, nadamo se da će tako i ostati i da ćemo uživati u vrhunskoj košarkaškoj predstavi od 20 časova kada će početi finale između Real Madrida i Fenerbahče Doguša.

Stark Arena

Stark Arena

Stark Arena

Stark Arena
Foto: Sportske.net/Pavle Knežević

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke