Antić otkrio recept za trijumf u Kaunasu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.10.2017.
12:40
Izvor: Sportske.net

Najiskusniji pojedinac u redovima ekipe Dušana Alimpijevića govorio je za Žalgirisovu klupsku televiziju šta očekuje u večerašnjoj utakmici i predstojećoj evroligaškoj sezoni.

aba-liga/Crvena zvezda mts
aba-liga/Crvena zvezda mts

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s započinju takmičenje u novoj evroligaškoj sezoni duelom sa litvanskim šampionom Žalgirisom.

Uoči prvog meča u novoj sezoni elitnog takmičenja za Žalgirisovu klupsku televiziju govorio je centar crveno-belih Pero Antić.

"Žalgiris je uvek imao dobru ekipu, radi se o klubu sa dobrom strategijom, trenerom i navijačima. Slična je situacija kao i kod nas, mešavina iskustva i mladosti. Potrebno je samo malo strpljenja i verujem da će rezultati doći", rekao je Antić.

Povratnik u redove šampiona Srbije tvrdi da to što se pre početka sezone Zvezdi i Žalgirisu ne daju velike šanse u Evroligi može samo da pomogne ovim timovima.

"To je dobro za nas, nema pritiska, svaka pobeda će se posmatrati kao bonus. Očekivanja nisu velika, nema pritiska na mlade igrače i stručni štab. Igraćemo iz zabave, za naše navijače i za sebe", dodao je Antić.

Zvezda se od 2000. godine četiri puta sastajala sa Žalgirisom u Evroligi. Litvanski tim ima bolji skor, slavio je na tri meča.

"Vrlo dobro poznajem većinu Žalgirisovih igrača, protiv mnogih sam imao prilike da igram. Odradili smo skauting, svi su opasni, ukoliko budemo igrali timsku odbranu možemo da ih zaustavimo", otkriva Antić recept za uspeh.

Utakmica prvog kola Evrolige između Žalgirisa i Crvene zvezde mt:s igra se večeras od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Friday, 13.10.2017
12:55

Ukoliko se bude igralo na vise poena,Zvezda ce pobediti jer je Zalgiris jako oskudan u napadackom smislu,ali na manji broj poena Zalgiris je favorit,tako da nam je najbitnije nametnuti ritam brze kosarke na ovom mecu.