Antić: "Ne smemo da dozvolimo da Zvezda uhvati ritam"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.01.2016.
20:32
Izvor: Sportske.net

Centar Fenerbahčea Pero Antić izjavio je da njegova ekipa mora da drži koncentraciju na maksimumu jer bi Zvezda u suprotnom mogla da uđe u ritam posle čega ne bi bilo povratka.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Fenerbahčea u petak gostuju Crvenoj zvezdi Telekom u okviru 2. kola TOP 16 faze Evrolige što će biti četvrti međusobni susret dva tima u tekućoj sezoni.

Na prethodna dva takmičarska meča najbolji pojedinac turskog predstavnika bio je Pero Antić koji ističe da će se sutrašnji meč biti drugačiji u odnosu na onaj koji je igran u "KombankAreni".

"Čeka nas potpuno drugačija atmosfera u odnosu na sve ostale utakmice. Zvezda se pojačala sa nekoliko novih igrača, a gostujemo u 'Pioniru', manjoj hali koju pamtim po sjajnoj atmosferi" rekao je Antić.

Makedonski internacionalac pružio je dve najbolje partije u dosadašnjem delu Evrolige upravo u mečevima sa Crvenom zvezdom Telekom, a pred novo odmeravanje snaga tvrdi da Fener očekuje jako težak posao.

"Moramo da uđemo jako u meč i da se tokom svih 40 minuta držimo sistema koji postavi naš trener. Koncentracija konstantno mora da bude na maksimumu jer će biti teško da se vratimo u meč ukoliko protivnik uđe u svoj ritam" zaključio je Antić.

Crvena zvezda Telekom poražena je u prvom kolu grupe "E" od Anadolu Efesa, dok je Fenerbahče bio bolji od Panatinaikosa u derbiju igranom u Istanbulu.

Sutrašnji duel šampiona Srbije i Fenerbahčea zakazan je za 20 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maestro_(Chelsea)
Thursday, 07.01.2016
21:47

Mozda ti i jesi veliki Delija i volis Zvezdu ali ti one utakmicu u prvom dijelu takmicenja necu oprostiti borio si se kao da ti je poslednje a bili ste daleko prvi na tabelu