Andrić: "Da trčimo i da radimo više nego druge ekipe"

Autor: Pavle Knežević
utorak 26.09.2017.
12:53
Izvor: Sportske.net

Mihajlo Andrić traži vreme za mladi tim Partizana.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Zamenik kapitena Partizana Mihajlo Andrić je sa 23 godine jedan od najiskusnijih igrača u ovosezonskom sastavu crno-belih.

"To je dovoljan pokazatelj da je ekipa dosta mlada, ali i talentovana. Mislim da nam svima treba vremena. I tim mladima da se naviknu na seniorsku košarku, timu na nove saigrače, svima na novog trenera i celu situaciju. Trebaće nam vremena", rekao je Andrić.

Miroslav Nikolić je prvi trening sa ekipom imao pre tačno sedam dana.

"On je na prvi trening došao direktno sa balkona. Maltene prvi ozbiljniji kontakt sa njim smo imali u Baru. Znamo se, igrali smo ranije protiv njega. Pričali smo sa njim i glavna stvar je da smo mladi i da treba da budemo agresivni i da trčimo i da radimo više od drugih ekipa. To je glavna stvar i suština za ovaj tim", rekao je Andrić.

Na konstataciju da Nikolićeve ekipe često mnogo šutiraju, a da je šut njegovo glavno oružje, on se osmehnuo: "Dobro, to je moj kvalitet, trudiću se da više pogađam".

Dokle crno-beli mogu u Jadranskoj ligi ove sezone?

"Svi se slažu da su se tri ekipe izdvojile kvalitetom: Crvena zvezda, Budućnost i Cedevita. Realno, biće borba za četvrto mesto. Sezona je duga, svašta može da se desi. Naša želja je da budemo tamo i trudićemo se da to ostvarimo", rekao je Andrić.

Partizan večeras dočekuje evropskog prvaka Fenerbahče.

"To je maksimalna provera, ne može veća provera od toga, na najvišem. Nadamo se spektaklu, dolazi nam prvak Evrope. Radujem se utakmici", rekao je Andrić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke