Anđušićeva partija sezone u dresu Parme

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 19.12.2016.
13:00
Izvor: Sportske.net

Srpski bek postigao 26 poena u porazu na gostovanju od Nižnjeg.

aba-liga.com/kkpartizan.rs
aba-liga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Srpski košarkaš Danilo Anđušić odigrao je svoju najbolju partiju u dresu Parme u porazu od Nižnjeg Novgoroda sa 115:94 u VTB ligi. Anđušić je proteklog leta stigao u ruski klub i od tada se ističe kao glavni igrač tima iz Perma.

Duel dva tima rešen je već u prvom poluvremenu, kada je Nižni Novgorod došao do dvocifrene prednosti, koju je potom samo povećavao. Anđušić je jedini održavao goste u igri, ali nije mogao sam protiv raspoloženog protivnika.

Srpski košarkaš je na terenu proveo 32 minuta i za to vreme je postigao ovosezonski rekord sa 26 poena, uz šest asistencija i tri skoka, uz još jedan najbolji lični rezultat ove sezone od 28 indeksnih poena. Uz Anđušića istakao se i Konstantin Bulanov koji  je utakmicu završio sa 14 poena.

Nižnji Novgorod je do pobede predvodio Keni Bojnton sa 21 poenom, dok je Ivan Strebkov imao 20.

Parma je tako doživela deseti poraz na isto toliko mečeva ove sezone, pa je i dalje na samom začelju tabele. Nižnji je na desetoj poziciji sa skorom 2/7, a vodeći je CSKA sa devet pobeda i jednim porazom.

Naredna utakmica Anđušića i saigrače očekuje naredne nedelje, kada dočekuju Uniks.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dario Hubner
Monday, 19.12.2016
15:13

Ne kontam zasto se ovom momku daje velika paznja,koliko samo ima nasih kosarkasa po dobrim ligama gde pruzaju odlicne partije pa ni clanak o njima.