Ana Dabović vas zove, podržite "Lavice"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 23.01.2020.
14:58
Izvor: Sportske.net

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije će od šestog februara igrati kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Srbija i Beograd su uspeli da dobiju organizaciju kvalifikacionih turnira u muškoj i ženskoj konkurenciji, te će naši reprezentativci i reprezentativke imati podršku sa tribina u pokušaju da se domognu vize za Tokio.

Naše košarkašice će se od šestog februara boriti za odlazak u Japan, smeštene su u grupu zajedno sa selekcijama Nigerije, Mozambika i SAD.

Na prvu žreb deluje zastrašujuće, ali su Amerikanke kao prvakinje sveta obezbedila svoju vizu, pa će se izabranice Marine Maljković boriti za jedno od preostala dva mesta, što nas stavlja u dobru poziciju.

Turnir počinje šestog februara u dvorani "Aleksandar Nikolić", prvi meč naše košarkašice igraju u četvrtak od 20h protiv SAD, pre toga turnir otvaraju Nigerija i Mozambik u 17h.

KSS je na svom "Youtube" kanalu objavio video u kojem Ana Dabović poziva navijače da u što većem broju dođu u dvoranu "Pionir", pogledajte ga u nastavku.

Naše košarkašice su bez sumnje zaslužile maksimalnu podršku, pa neka tribine budu pune!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke