Amerikanci sugerišu rešenje iz snova, Teo u jednom od najboljih klubova NBA lige?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 12.10.2018.
11:58
Izvor: Sportske.net

Hoćemo li nekoliko dana pre početka videti trejd? Za sada sve na nivou spekulacija, ali bi za Teodosića ovo bilo najbolje rešenje.

Epa/Mike Nelson
Epa/Mike Nelson

Povezane vesti

Prema tvrdnjama nekih američkih medija, Klipersi pokušavaju da u poslednjoj nedelji trejduju neke od igrača, ili ih se čak oslobode, a kao kandidat se pominje i Miloš Teodosić.

Naime, on je posle ruki sezone u kojoj je postizao 9.5 poena, imao 4.6 asistencija i 2.8 skokova u 45 mečeva, sada na marginama. Prema tim tvrdnjama, Klipersi koji nemaju baš mnogo šansi za plej of bi mogli da šansu pruže mlađim igračima, pa bi uz Patrika Beverlija mogao da startuje Džildžes Aleksander, 11. pik drafta, koga su Klipsi uzeli posle trejda sa Šarlotom.

Momak sa Kentakija bi mogao da stiče iskustvo, a takođe, u rotaciji je i Tajron Valas koji je pružao neke obećavajuće partije kada je Teo bio povređen.

Ako bi Teodosić bio trejdovan, mediji projektuju San Antonio gde bi naš as bio zamena za povređenog Mareja koji praktično propušta sezonu. Otišao je Parker, a Greg Popović voli iskusne plejmejkere.

Takođe, Sansi su opcija, potreban im je plej, iako su uzeli Okoboa u prvoj rundi drafta.

Teodosić će uzeti 6.3 miliona dolara u ovoj sezoni, previše, kako tvrde Amerikanci za nekoga ko nema definisano mesto u rosteru i mogao bi da ostane bez minuta u rotaciji.

Naravno, ovo su samo spekulacije, videćemo kakve su na kraju namere Doka Riversa i hoće li Teodosiću biti pružena šansa.

Za trejd je čini se kasno u ovom trenutku, mada Sparsi ostaju primamljiva opcija, pitanje je samo šta bi mogli Klipersi da dobiju za srpskog pleja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke