Amerikanci jednoglasni, Bobija čekaju bolji dani, ovo su razlozi!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 06.02.2019.
17:08
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će srpski centar uživati nešto bolju ulogu u novoj sredini.

Beta/AP Photo/David Zalubowski
Beta/AP Photo/David Zalubowski

Povezane vesti

Boban Marjanović je u početku sezone igrao redovno za Kliperse, neretko je bio i u prvoj petorci, ali je iz nekog razloga izgubio mesto.

Kada god je ponovo dobijao šansu, umeo je na pravi način da je  iskoristi, pa je utisak da je morao da ima veću ulogu u ekipi Doka Riversa.

Sada je napustio LA, u trejdu je završio u Filadelfiji sa svojim velikim prijateljem Tobajasom Herisom i Majkom Skotom.

U suprotnom smeru otišli su Vilson Čendler, Lendri Šamet i Majk Muskala, kao i pikovi, pa je utisak da će Bobi samo preuzeti palicu od Muskale.

On je ove sezone na 47 nastupa u proseku provodio oko 22 minuta na parketu, dok je Bobi u Klipersima igrao oko 10 minuta po nastupu.

Dakle, Marjanovića bi mogla da očekuje duplo veća minutaža, videćemo da li će baš biti tako, ali je jasno da će imati veću ulogu u "gradu bratske ljubavi".

Činjenica je i da Siksersi vole da čuvaju Embida, Kamerunac nikada ne igra jednu od "bek-tu-bek" utakmica, pa je tu prilika za srpskog centra da dobije mesto i u startnoj petorci.

Ukoliko Siksersi na vreme obezbede i prednost domaćeg terena u doigravanju, Embid bi mogao da bude pošteđen nekih utakmica u finišu regularnog dela sezone, pa je i to prilika za Marjanovića da pokaže šta ume.

On će se za minute boriti za Amirom Džonsonom i Džastinom Petonom, Embida ne računamo, jer on kada igra, igra 30+ minuta.

Videćemo kako će se dokazati, njemu ugovor ističe na kraju sezone, Siksersi spremaju velike ugovore za Batlera i Herisa, planiraju da zadrže "veliku četvorku", pa će sve i da se dokaže, Bobi najverovatnije morati da pristane na smanjanje plate, ako želi da ostane u Filadelfiji.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
yboyka525
Wednesday, 06.02.2019
20:57

Kakvi igraci, a kako los tim... Ajde sad i Heris je tu, jos jaci nego sto jesu, ali opet. Njima definitivno treba psiholog ane trener. Ako sledece godine ne budu zestok konkurent GS-u, treba ih ugasiti.

avatar
nenadnenad1234
Wednesday, 06.02.2019
18:16

Najverovatnije ce Siksersi juriti jos dva rotirajuca igraca, jer trenutno klupa im je uzasna (MekKonel, Skot, Marjanovic, Bolden, Korkmaz, Amir,...)