Amerikanac stiže u Podgoricu pred duel sa Partizanom?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.11.2018.
23:08
Izvor: Sportske.net

Moguće je da će aktuelni šampion ABA lige već u sredu angažovati plejmejkera razvojnog tima Dalas Maveriksa.

kkbuducnost.me
kkbuducnost.me

Povezane vesti

Nezadovoljni načinom na koji je otvorena sezona u podgoričkoj Budućnosti uveliko razmatraju opcije vezane za jačanje rostera.

Letošnje akvizicije nisu zadovoljile, Eron Kraft je već napustio klub, a teško da će se završiti na njegovom odlasku.

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan najavio je angažovanje novih igrača ukoliko se na tržištu nađu adekvatna rešenja, a podgorički mediji javljaju da bi već u sredu mogao da usledi prvi potpis.

"Dnevne novine" pišu da Budućnost razmatra mogućnost angažovanja plejmejkera razvojnog tima Dalas Maveriksa Kodija Milera Mekintajera (24, 191 cm).

Bivši student Vejk Foresta izašao je na draft 2016. godine ali nije izabran pa je naredne dve sezone proveo u Evropi. Prvu sezonu u seniorskoj profesionalnoj košarci odigrao je za Leven Berse u Nemačkoj, a prethodnu je proveo u Parmi iz Perma.

Mekintajer je u Nemačkoj ostavio sjajan utisak, sa prosekom od 17,2 poena po utakmici bio je najbolji strelac Bundeslige, a zapažen je bio i u VTB ligi gde je beležio prosek od 16 poena po meču.

Budućnost i Mekintajer bi saradnju trebalo da ozvaniče u sredu, odnosno pred mečeve koje plavo-beli igraju sa Baskonijom u Evroligi i Partizanom u regionalnom šampionatu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Skaut1
Tuesday, 13.11.2018
13:49

Pojačavaju se na poziciji gde im je najmanje potrebno pojačanje...Meni je ovo neobjašnjivo. To bi bilo kao da Zvezda kojoj gori na četvorci i pleju (pričam o bekap igračima na tim pozicijama), dovede još jednu peticu, i to nepredvidivog doprinosa.

avatar
Saša Ilić
Tuesday, 13.11.2018
02:31

Imaju trojicu domaćih bekova Ivanovića,Gordića i Popovića ne vidim mesta tu za nekog koledž igrača.Ja bih doveo jednu trojku šutera,sve ostalo imaju.Erl Klark je odličan igrač samo ga treba ukrotiti da ne siluje toliko šut i da igra isključivo na pozicijama 3 i 4.Džekson promašaj,Klark promašaj.

avatar
DekiStankovic5
Tuesday, 13.11.2018
00:32

Ovi ljudi posle ove sezone ima da se oporavljaju veoma dugo I bolno.

avatar
Wilt 100+
Tuesday, 13.11.2018
14:06

Finansijski nije problem jer je to jedna kriminalna ,piratska tvorevina od države gde ima prljavih para koliko hoćeš pa im dobro dođu ovakvi projekti da peru novac. Samo će psihički da bude zeznuto kada shvate da su završili sezonu sa jednom pobedom u EL i na četvrtom mestu ABA lige...