Amerikanac poludeo, otvorio dušu na Tviteru nakon poraza od Srbije!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 12.09.2019.
18:35
Izvor: Sportske.net

Centar košarkaške reprezentacije SAD otvorio dušu nakon poraza od Srbije.

fiba.basketball
fiba.basketball

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije slavila je protiv SAD u utakmici doigravanja za plasman od petog do osmog mesta.

Tako će selekcija Sjedinjenih Država takmičenje završiti na sedmom ili osmom mestu, zavisi od ishoda duela sa Poljskom, što je najgori rezultat u istoriji američke reprezentacije na Mundobasketu.

Imali su puno problema tokom leta, veliki broj NBA igrača je otkazao učešće, ali su ipak pošli u veoma dobrom sastavu, uspeh je na kraju izostao.

Jedan od igrača koji su se odazvali pozivu Grega Popoviča i njegovog stručnog štaba je i centar Indijane Majls Tarner, jedan od najboljih igrača sve bolje franšize iz Indijanapolisa.

Nakon poraza od Srbije oglasio se na društvenim mrežama, istakao je da mu je veoma teško, ali da on ni njegovi saigrači ne zaslužuju nikakve prozivke, kao i da će zbog ovogodišnjeg neuspeha sledeća medalja bili još slađa.

"Od 1-12, od vrha do dna, ovaj tim, ovaj roster je toliko toga žrtvovao za našu naciju. Naša leta, naša tela, naše umove. Nismo postigli uspeh i niko ne može da bude uznemiren više zbog toga od nas, ali odbijam da tolerišem bilo kakve prozivke za našu igru.

Ne možete da stavljate u pitanje naše srce, naš karakter, naš duh, sve smo to stavljali na crtu pred svaku utakmicu. Nemojte imati nepoštovanja za nas, ovaj stručni štab ili reprezentaciju SAD kao celinu, ali poštujte da je svetska košarkaša međunarodna igra, ove zemlje su talentovane.

Takođe, mi smo oni koji su prihvatili odgovornost kada su se drugi povukli. Kvalifikovali smo našu zemlju za Olimpijske igre, pred nama je zadatak da obnovimo nasleđe koji je ostalo iza nas, bili smo zaista na pogrešnoj strani istorije. Ali zbog toga će sledeća medalja biti još slađa
", napisao je Majls Tarner na "Tviteru".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke