Amerikanac i dalje na Partizanovom radaru!

Autor: Nikola Miloradović
subota 06.06.2020.
16:56
Izvor: Sportske.net

Hoće li doći do saradnje?

BETAPHOTO/ABA liga/PARTIZAN/Dragana Stjepanović
BETAPHOTO/ABA liga/PARTIZAN/Dragana Stjepanović

Povezane vesti

Pojavile su se nedavno informacije da bi Partizan mogao da ostane bez jednog organizatora igre. Jaramaz i Kori Volden su imali sjajne sezone, odličan je bio i Nemanja Gordić, za kojeg je navodno ponovo zainteresovana Budućnost.

Za Jaramaza ne postoji konkretno interesovanje, ali se se po španskim medijima šuška da je svojim odličnim partijama privukao veliku pažnju, dok se pisalo da bi Kori Volden mogao da se preseli u Virtus iz Bolonje.

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović je juče najavio da će "crno-beli" zadržati oko tri četvrtine postojećeg rostera, pa je jasno da će biti nekoliko odlazaka, samim tim i dolazaka.

Što se tiče bekovskih pozicija, ponovo je aktuelna priča o prelasku Kodija Miler-Mekintajera iz Cedevita Olimpije.

Kodi Miler-Mekintajer Cibona Cedevita Olimpija

Amerikanac je imao odličnu sezonu u dresu tima iz Ljubljane, beležio je 14 poena uz 5,1 asistencija po meču, navodno je odavno na radaru Andree Trinkijerija, ali "crno-beli" nisu uspeli da ga angažuju minulog leta, ali ni tokom sezone.

On neće naredne sezone nositi dres Cedevita Olimpije, to je sasvim sigurno, navodno mu je želja da zaigra u Evroligi, pa su u startu mnogi otpisali "crno-bele", kako je bilo jasno da će u elitnom takmičenju ponovo igrati isti timovi kao i ove sezone.

Ipak, Partizan nije odustao, što su potvrdili grčki novinar Hristos Caltas i bivši novinar italijanskog "Sportanda" Oracio Frančesko Kauči.

Miler-Mekintajer je navodno još uvek želja "crno-belih", videćemo da li i ostvariva.

Ovaj 26-godišnji košarkaš je nakon četiri godine provedene na Vejk Forestu profesionalnu karijeru počeo u Belgiji, 2016. godine je potpisao za Leven Berse, igrao je potom za Parmu iz Perma, kratko se vratio u SAD i nastupao u razvojnoj ligi, da bi 2018. godine potpisao za Zenit, minulog leta je stigao u Ljubljanu.

Derbi baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Sunday, 07.06.2020
08:23

Где зарадише толике милионе. Од улазница или ТВ права.