Amerika napala Šeka, a ko je to bolji od Srbina?

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 24.04.2019.
09:41
Izvor: Sportske.net

Šakil O'Nil je bio prilično ljubomoran.

EPA/ARMANDO ARORIZO
EPA/ARMANDO ARORIZO

Povezane vesti

Jedan od najboljih centara u poslednjih 30-ak godina u NBA ligi jeste Šakil O'Nil, legenda Lejkersa, čovek koji je rušio sve pred sobom svojom snagom i koji danas komentariše na televiziji TNT NBA ligu.

Tako je nakon pobede Denvera nad San Antonijom (u seriji trenutno 3:2) naveo Nikolu Jokića kao centra koji je 3. ili 4. po kvalitetu u NBA ligi.

Tada je na društvenim mrežama svaka druga objava bila pitanje:

"Koja su to dvojica ili trojica koji su bolji od Jokića?"

Evo nekih tvitova...
"Šek je upravo rekao da je Jokić 4. centar u NBA ligi. Ko je bolji?" "Jokić je 3. ili 4. centar u NBA ligi. Šek, navedi dvojicu centara koji su bolji! Većina bi rekla Embid, ali pored njega, ko? Entoni Dejvis je za mene krilni centar"

Inače, Čarls Barkli je takođe komentarisao Jokića, već je odavno poznato da je on veliki ljubitelj njegove igre, pa evo šta je izjavio.

"Pričamo o velikim igračima, on ne zakucava kao Janis, nema fizikalije kao Lebron, on nije Kavaj ili Harden, ali je sjajan igrač. Zabavno je igrati sa njim, visok igrač koji pogađa trojke, pogađa na niskom postu, skače i on je najbolji dodavač među visokim igračima u NBA danas. Drago mi je da ljudi vide ovog dečka da igra, sjajan je", rekao je Barkli.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Wednesday, 24.04.2019
10:25

Barkli sve igrače koje je nabrojao imaju tamnu boju kože.Bolje da je rekao nije crn.