Ameri uplašeni, ovako komentarišu Saletove "Orlove"!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 19.08.2019.
10:31
Izvor: Sportske.net

Srbija je nezaustavljiva u pripremnom periodu.

Epa/Andrej Cukic
Epa/Andrej Cukic

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije je i dalje briljantna u pripremnom periodu, ali to je ono što se ne računa i što se zaboravlja, pamtićemo samo utakmice na Svetskom prvenstvu koje počinje za 12 dana.

Naša nacionalna selekcija izgleda sjajno u ovom trenutku, a selektor Đorđević voli da istakne da ima još dosta da se radi kako bi se bilo na najvišem nivou.

Ipak, gledajući jučerašnju utakmicu protiv Grčke možemo reći da su izabranici Aleksandra Đorđevića na veoma visokom nivou, iako su igrali bez Teodosića, Lučića i Jokića, kao i bez Dragana Milosavljevića koji definitivno propušta Mundobasket.

Ima i onih koji su posebno impresionirani izdanjem Srbije, a među njima ima i američkih novinara.

Evo nekih reakcija iz sveta, ima i onih koji preteruju da možemo za doručak da savladamo selekciju SAD. Sačekajmo prvenstvo, utakmica po utakmica...


"Srbija je prava opasnost za Sjedinjene Američke Države na Svetskom prvenstvu. Imaju talenat i hemiju jer igraju godinama zajedno" "Veoma sam zaintrigiran predstojećim Svetskim prvenstvom. Osim toga što imamo Janisa na turniru, mislim da su Sjedinjene Američke Države više nego ikada ranjive. Srbija i Grčka izgledaju sjajno. Ne mogu da dočekam" "Srbija će pobediti SAD minimum 15 poena razlike ako budu igrali jedni protiv drugih" "Dobra pobeda u prijateljskoj utakmici za Srbiju pred 18 hiljada navijača Grčke, iako nije igrao Nikola Jokić. Srbija će biti pretežak protivnik za svakoga (uključujući SAD) načinom na koji se brane, zbog kretanja lopte i šuta. Grci i dalje pokušavaju da izvuku najviše od Janisa" "Srpski nacionalni tim će pojesti SAD za doručak" "Nakon gledanja utakmice Grčke i Srbije, siguran sam da jedan od ova dva tima može da pobedi SAD."

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Monday, 19.08.2019
20:21

Ahahahah dobar vic 😂😂😂

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Monday, 19.08.2019
17:57

I pored svega, ne treba smetnuti sa uma da amere vodi najbolji trener na svetu koji ne igra klasicnu americku kosarku tj. dobro poznaje Evropljane I njihov stil koji je preneo nesto i na San Antonio. Meni je licno Greg najjaca karika kod Amera, sa dosta talentovanim igracima koji mogu na taj polet da nadokade odsustvo superstarova. Mi imamo sanse ako se plejmejkeri probude, mora Micic da igra angazovanije i Jovic skoncentrisanije, da mu ne ispada onako pocetnicki lopta. Nadam se da ce se Lucic brzo uklopiti. Kod centara ne brinem, Jokic uz Belog I Bogdana cini suvu klasu, intelekt, juce je Milutinov dobro odigrao, nadam se i dobroj Bobijevoj roli. I da, da Gudura uzme malo vise taj sut, odmori Bogdana, bez onih " lako cu " zakucacanja, rekao bih jako neinteligentnih resenja.

avatar
REVØLT
Monday, 19.08.2019
10:41

Ko je Gilas? Mozda covek nije mislio na Janisa:-D Ne mozemo mi da ih pojedemo za dorucak, to su gluposti, ali, AKO se sastanemo i AKO ih uvucemo u mec sa malo poena, nista nije nemoguce tj. sve je moguce.

avatar
Srđan Jakovljević
Monday, 19.08.2019
16:42

Gilas Pilipinas, tako Filipinci zovu svoj tim.

avatar
REVØLT
Monday, 19.08.2019
19:01

Zanimljivo, hvala :-D