Alimpijević: "Zbog ovoga smo prvi"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.03.2018.
21:04
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević smatra da su pobede slične večerašnjoj razlog što je njegova ekipa kolo pre kraja overila prvo mesto u ABA ligi.

Epa/Valda Kalnina
Epa/Valda Kalnina

Povezane vesti

Aktuelni šampion regionalne lige osigurao je pol-poziciju pred početak plej-ofa pobedom u Laktašima.

Zvezda je uz dosta poteškoća došla do očekivane pobede, a trener Dušan Alimpijević je u osvrtu na sam meč konstatovao da su pobede poput večerašnje razlog što je njegov tim prvi na tabeli.

"Kada pogledate unazad rezultate, ovakve utakmice su razlog zašto smo na prvom mestu kolo pre kraja. Upravo zbog ovakvih mečeva, u kojima smo bili veliki favoriti u odnosu na protivnike i u kojima nismo dozvolili da izgubimo", kazao je Alimpijević.

Starteg crveno-belih dodao je da prvo mesto na tabeli ima veliki značaj pred početak plej-ofa i istakao da ne smatra da u igri njegovog tima postoje oscilacije.

"Imamo tri poraza u ABA ligi, deset pobeda u Evroligi. Imali smo lošu partiju u finalu Kupa, to nije bila oscilacija, a potom i lošu partiju protiv Bamberga kao posledicu svega toga. To je to", zaključio je Alimpijević.

Poslednji takmičarski meč u ligaškom delu regionalnog šampionata Zvezda će odigrati pred svojim navijačima protiv Cibone, ali je pre toga čeka gostovanje Barseloni u okviru 25. kola Evrolige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Tuesday, 06.03.2018
09:44

Imali ste losu partiju u kupu jer vam je partizan to nametnuo....prijatelju dva prva meca si dao skoro 30 trojki I iz toga dobijao...drugim recima bez suta van 6.75 sI nula poena

avatar
GlasRazuma
Monday, 05.03.2018
23:33

Smesan lik !!!

avatar
Nemanja Vidiiic NO.1
Tuesday, 06.03.2018
00:08