Alimpijević: "Utakmica protiv Budućnosti važna, ali ne i presudna"

Autor: Beta Beta
nedelja 07.01.2018.
17:23
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević ocenio je danas da je predstojeća utakmica protiv Budućnosti u ABA ligi važna, ali da nije presudna, pošto ima još da se igra u regionalnom takmičenju.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Zvezde doputovali su danas u Podgoricu, gde će u ponedeljak od 17 časova igrati protiv Budućnosti, utakmicu 15. kola ABA lige.

"Budućnost je odličan tim, Nemanja Gordić je nosilac, za sada ima odličnu sezonu i iznosi većinu stvari u ekipi. Najveći akcenat biće stavljen na njega", naveo je Alimpijević.

Trener Zvezde dodao je da ekipa zna kakva je atomosfera očekuje u Podgorici, da se na to navikla i da je kroz utakmice u Evroligi pokazala da može dobro da se nosi s pritiskom sa tribina.

U sutrašnjem duelu on neće moći da računa na povredjenog Ognjena Dobrića.

Posle 15 kola Zvezda i Budućnost imaju isti skor, po 12 pobeda i dva poraza.Košarkaš Zvezde Milko Bjelica rekao je da će ekipa pokušati da se revanšira Budućnosti za poraz u Beogradu u prvom delu takmičenja.

"Očekuje nas duel protiv Budućnosti, koja je ove sezone mnogo pokazala na oba fronta, u ABA ligi i Evrokupu. Poraženi smo od njih u Beogradu i imamo veliki motiv da im se revanširamo. To je tim sastavljen od mnogo kvalitetnih pojedinaca, ali ih na prvom mestu krasi timska igra", naveo je on.

Crveno-beli će do utakmice trenirati dva puta u dvorani Morača kapaciteta 4.000 mesta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke