Alimpijević: "Tražimo put i povratak na pobednički kolosek"

Autor: Beta Beta
četvrtak 01.03.2018.
15:53
Izvor: Beta

Trener košarkaša Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević rekao je da je pred njegovom ekipom težak meč protiv Unikahe u Evroligi, ali je istakao da crveno-beli traže put i povratak na pobednički kolosek.

Epa/Valda Kalnina
Epa/Valda Kalnina

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s sutra dočekuju Unikahu iz Malage u utakmici 24. kola Evrolige.

"Za nas je vrlo važno da smo imali sedam dana za odmor i treninge. Kroz te treninge želeli smo da povratimo energiju za nastavak takmičenja u Evroligi, gde će nam svaka utakmica biti vrlo važna, ne samo zbog tog takmičenja, već i kao deo pripreme za završnicu ABA lige", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Crvena zvezda je na 12. mestu na tabeli Evrolige sa devet pobeda i 14 pobeda, dok je španska ekipa na deseta sa skorom 10/12.

"Već sada želimo da pokažemo bolju igru, bez obzira što imamo i određenih zdravstvenih problema, ali nadamo se da se to neće osetiti kroz pristup ostalih u ekipi. Težak meč je pred nama i zato je podrška navijača vrlo važna, posebno sada u ovom trenutku, kada tražimo put i povratak na pobednički kolosek", rekao je Alimpijević.

I košarkaš Milko Bjelica je naveo da je predstojeći meč važan za njegovu ekipu jer želi da se vrati na pobednički kolosek.

"Dobro smo se pripremili za Unikahu, imali smo vremena da se odmorimo, da treniramo, ali će nam za bodove protiv ovakve ekipe biti sigurno potrebna i podrška navijača, jer u Evroligi nema slabih", rekao je Bjelica.

"Unikaha je tim koji na prvom mestu, kao i većina španskih timova, igra u visokom ritmu tokom čitave utakmice. Imaju kvalitet, ali deo motivacije osim želje da uhvatimo pravi ritam, imamo i u porazu koji smo doživeli od njih u prvom delu lige u Malagi. Kako bi došli do bodova, moraćemo da podignemo našu igru na viši nivo", dodao je Bjelica.

Utakmica se igra sutra od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke