Alimpijević se posle pobede izvinio ''Delijama''

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.01.2018.
22:04
Izvor: Sportske.net, aba-liga.com

Navijači večeras došli u velikom broju, Zvezda im ostala dužna i pored ostvarene pobede. Ipak, sve to može da se nadoknadi već u petak protiv Žalgirisa.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mts su teže nego što se očekivalo izašli na kraj sa ekipom Petrol Olimpije, slavili su sa 80:76, izbili na prvo mesto, ali osim rezultatom trener crveno-belih Dušan Alimpijević nije imao mnogo razloga za zadovoljstvo.

Zbog toga se posle meča i izvinio navijačima koji su sa tribina bodrili Zvezdu protiv Ljubljančana.

''Odigrali smo utakmicu sa jednim pristupom koji ne sme da se dogodi ekipi koja pretenduje na osvajanje ABA lige i koja treba da gradi sebe od prve do poslednje sekunde.

Ovo je bila jedna ružna utakmica, a za to smo najviše zaslužni mi. Osim tog pristupa, nije bilo ni koncentracije u oba smera.

Meni je izuzetno žao što nismo ispoštovali ovu publiku koja je došla u velikom broju i ispunila dvoranu gotovo do poslednjeg mesta.

Želim da im se zahvalim, ali i da im se izvinim što su gledali jednu ovakvu utakmicu. Kada svane naredni dan, upisana je nova pobeda, a mi se spremamo za naporan januar koji nas očekuje'', izjavio je Alimpijević.

Ni Nemanja Dangubić nije potpuno zadovoljan, ali veruje da će protiv Žalgirisa utisak biti znatno bolji.

“Jedna veoma teška utakmica je iza nas. Zadovoljni smo pobedom, ali ne možemo biti previše zadovoljni igrom. U narednom periodu moramo da analiziramo ovaj meč da bismo što bolje dočekali utakmicu sa Žalgirisom. Čestitam Olimpiji na veoma dobroj utakmici”, poručio je Dangubić.

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke