Alimpijević saopštio sjajnu vest pred meč sa MZT-om

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.10.2017.
14:35
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Trener Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević saopštio je da će njegova ekipa duel sa MZT-om dočekati jača za igrača koji je propustio nekoliko prethodnih utakmica.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Nakon trijumfa nad Makabijem iz Tel Aviva u okviru 4. kola Evrolige košarkaše Crvene zvezde mt:s očekuje duel sa MZT-om u regionalnom šampionatu.

Ekipa je imala nešto više vremena da pripremi meč i da se oporavi od naporne nedelje, ali će utakmicom sa MZT-om početi novi mini ciklus za crveno-bele.

"Konačno smo imali malo više vremena da se osvežimo i treniramo na prvom mestu. Prvi protivnik koji nam sledi je MZT, koji je pre nekoliko dana promenio igrača, i umesto Amerikanca Jansena, doveo Radosava Spasojevića čime je ovakvim potezom, u ranoj fazi sezone, pokazao da ima svoje ambicije. Stabilan su ligaš, dobra ekipa i ovoj utakmici moramo da pristupimo kao i svakoj, maksimalno ozbiljno", rekao je trener Crvene zvezde mt:s Dušan Alimpijević.

Strateg crveno-belih saopštio je lepu vest pred duel sa makedonskim sastavom.

"Za nas je dobra vest i veliko pojačanje činjenica da nam se u tim i rotaciju vraća Nemanja Dangubić koji je izuzetnp važan za ovaj tim. Pozivam navijače da dođu u ponedeljak u dvoranu 'Aleksandar Nikolić' i budu uz nas, jer, sa njima ili bez njih, nije isto", dodao je Alimpijević.

Meč Crvena zvezda mt:s – MZT igra se u ponedeljak od 18 sati, uz direktan prenos na TV Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indija durot
Monday, 30.10.2017
09:33

moja jedina zamerka na rad radonje jeste sto nije davao sansu mladima bar u aba ligi..nadam se da ce alimpije to promeniti

avatar
Gangula 2.0
Sunday, 29.10.2017
16:40

Napred zvezdo!